Dyche ser fram til møtet med United

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche appelerer til supporterne etter deres Capital One Cup og ber fansen støtte laget når the Clarets skal danse på Turf Moor med de røde gigantene fra Manchester.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley røk ut av Capital One cupen etter et straffemål som Adthe Nuhiu satte inn for the Owls, men sjefen så allikevel sitt lag spille bra. Nettopp dette vil han se mer av, men ønsker samtidig resultater, bedre vil det ikke bli ettersom Turf Moor et utsolgt til storkampen.

Jeg tror ikke det blir særlig større enn når Manchester United kommer til Turf Moor. Ingen er naive til utfordringen det er å spille her og vi vet at vi nærmest kommer til å spille som underdogs, men det er noe vi alle ser fram til og tørster etter det, forteller Dyche. Vi ønsket dette forrige sesong og det samme gjør vi nå, så utfordringen er å lære fort, tilpasse seg og gå så hardt ut som vi overhode kan. Vi vet også at utfordringen som ligger foran oss er Premier League og spesielt når de store gutta kommer til byen.

United ble sendt hodestups ut av Capital One cupen etter et ydmykende og overraskende 4-0-tap for MK Dons og i de foregående rundene ble det tap på Old Trafford mot Swansea og etterfulgt av poengdeling mot Sunderland.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

På grunn av deres svake start, innrømmer sjefen at det er en bra tid å møte mektige United som kan vise til 20 pokaler, samtidig som det vil fokuseres på planen som innebærer å stoppe kvaliteten på deres fotballspillere.

Jeg tror alle gjør en litt for stor sak ut av det og jeg la merke til forrige uke at alle poengterte at de kun fikk ett poeng mot Sunderland, men jeg la også merke til at de hadde van Persie tilbake, Rooney og Mata på banen, det er ikke verst til startellever. Det er før jeg ramser opp de andre stjernene de har på laget, jeg tror ikke at man kan se på dem på noe annet vis enn at de er en fantastisk klubb med en god gruppe spillere og en kjent manager. De vil komme hit for å spille hardt og prøve å få et resultat, men det kommer vi til å gjøre også, avsluttet sjefen.