Ryktebørs

Støvet etter opprykket har fått tid til å legge seg og spillere ryktes til og fra Turf Moor. Redaksjonen følger ryktebørsen og holder leserne oppdatert på alle overgangene. Det gjøres oppmerksom på at ryktene i liten grad stammer fra klubbens offisielle hjemmeside. 

Inn

Shaola Ameobi
32-åringen fra Newcastle står uten kontrakt til sommeren og havner dermed inn i Sean Dyches kategori over aktuelle spillere, skal vi tro media. Spissen står i fare for å ikke få forlenget sitt nesten 20-årige opphold med the Magpies og ettersom Sam Vokes er skadet i ett år, er en spiss på ønskelisten til Burnley-sjefen. (24.04)

Matty Fryatt
Spissen har ikke hatt det enkelt på KC Stadium denne sesongen etter at Shane Long og Mikica Jelavic ankom i januar og med en kontrakt som går ut i sommer, er det ikke overraskende flere klubber som melder interesse. Sheffield Wednesday, Burnley, Brighton & Hove og Wolves er alle interesserte i 28-åringens tjenester, men Hull-sjef Steve Bruce har uttalt at en kontrakt vil være klar så raskt sesongen er over – uavhengig av utfallet. (24.04)

Foto: Lancashire Telegrap
Foto: Lancashire Telegrap

Chris Eagles
Det var snakk om et spørsmål om tid. Tidligere Claret og enn så lenge Bolton-spiller Chris Eagles står uten kontrakt i sommer og dermed ryktes vingen inn Turf Moor portene – igjen. 28-åringen ble gjenforent med tidligere Burnley-manager Owen Coyle i Bolton sommeren 2011 etter at Burnley rykket ned fra Premier League og gjorde sine saker relativt greit, men har under Dougie Freedman ikke like mye tillit.

Bolton-sjefen har allerede uttalt at en opprydding i rekkene vil finne sted, noe både Celtic og Burnley har fått med seg – så spørs det om gjenforeningen blir en realitet da Eagles hever en ukelønn på omkring £30.000. (25.04)

Spilleren står uten kontrakt etter at arbeidsforholdet med Bolton opphørte og har enda ikke funnet seg noen ny arbeidsgiver. Enn så lenge er det lite som antyder at Eagles tar en retur til Lancashire og Burnley.

Phil Bardsley og Craig Gardner
Ryktebørsen påstår at Sunderlands forsvarsduo Phil Bardsley (28) Craig Gardner (27) er aktuelle for Burnley. Forsvarerne står begge uten kontrakt i sommer og virker ikke å være en del av Gus Poyets planer for fremtiden og forventes å bytte klubb i sommer. Det har pågått forhandlinger med skotske Bardsley uten at partene kom til enighet, mens Gardner ikke har blitt tilbudt noen forlengelse. (27.04)

Troy Deeney
Watfordspissen er etter det Daily Mail melder idag aktuell for en gjenforening med Sean Dyche, som en erstatter for Sam Vokes som er ute med skade resten av året. Det kommer ikke fram hvorvidt overgangen blir permanent eller kun et lån. 25-åringen har bøttet inn solide 23 mål for the Hornets. I følge transfermarkt.co.uk er spilleren verdsatt til £2,2m. (30.04)

West Bromwich, Swansea, Aston Villa og Norwich, samt Burnley har alle visstnok fått avslag på sitt bud på spissen, som anslås å ligge være på rundt £5m. (02.07)

Leicester virker å være mest ivrige etter spilleren, men har fått et bud på solide £6,5m avslått. Burnley skal fortsatt ikke ha gitt håpet om å hente spissen til Turf Moor og skal angivelig være klare til å legge £7m på bordet. Bør nok tas med en liten klype salt. (24.07)

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Shane Duffy
Evertons forsvarer var hos Burnley på lån i 2011. Den gang var det kun et måneds opphold og kun en kamp for de lilla- og lyseblå, men ryktebørsen mener at iren er aktuell for the Clarets og en solid midtstopper, er akkurat det Sean Dyche trenger med en aldrende Duff. Forsvareren er i følge transfermarkt.co.uk verdsatt til £650.000 og har ett år igjen av kontrakten. (01.05)

Dwight Gayle
Lokale medier melder at Crystal Palace ønsker å selge spissen kun tolv måneder etter at han ble hentet fra Peterborough for £4,5m (+). Palace skal være villige til å akseptere et bud på rundt £3m siden det kun har blitt seks mål på 24 kamper for 24-åringen, som i følge transfermarkt.co.uk er verdsatt til £3,5m. (08.05)

Kaiyne Woolery
Den relativt ukjente Tamworth-spilleren kobles idag til Turf Moor-klubben. 19-åringen er kjent for sin fart og hadde en god sesong for Skrill Premier-laget, til tross for nedrykk til Conference North og gjorde seg bemerket i en god kamp mot West Brom. Tamworth har sikret seg tjenestene til høyrevingen også neste sesong, men det hindrer ikke ryktene fra å florere og Burnley skal angivelig være interessert. Manager Dale Belford har uttrykt at spilleren har potensialet til å spille på høyere nivå. (08.05)

19-åringen som har trukket til seg oppmerksomhet fra både West Bromwich og Crewe skal bli med the Clarets under sesong-oppkjøringen og skal få mulighet til å vise at han er verdig den lilla- og lyseblå trøya. Han har allerede vært på et kort treningsopphold i Lancashire.

De spurte om jeg kunne komme tilbake og det skal jeg. Jeg var der forrige sesong og spilte for deres U21 mot Fleetwood og det gikk bra, det var ikke det beste jeg har spilt, men de ønsker meg tilbake så det er hyggelig. Jeg har også gått en oppfløgingsplan å forholde meg til, de fikk meg til å føle meg velkommen og passet på meg. Jeg må bare vente og se hva soms kjer, men det er klart at enhver spiller drømmer om å spille på et så høyt nivå som mulig, det er en spennende tid og det er smigrende å at klubber viser interesse. Forhåpentligvis kan jeg vide hva jeg kan, sa Woolery. (13.06)

Bolton har kastet seg inn i kampen om unggutten og det meldes at Tamworth ønsker £10.000 for Woolery, plus noen prosenter av et videresalg selvfølgelig. (15.08)

Aaron Cresswell
I følge The Daily Telegraph er Leicester City, Newcastle, Crystal Palace, Burnley og Aston Villa alle interesserte i Ipswich Towns 24-årige forsvarer, Aaron Cresswell. Venstrebacken var en av spillerne som ble tatt ut i årets Championship-lag etter å ha imponert for the Tractor Boys. 24-åringen har to år igjen av kontrakten og er i følge transfermarkt.co.uk verdsatt til £1,3m (13.05)

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Charlie Austin
Pålitelige the Sun melder idag at Burnley skal være interesserte i å hente tilbake deres tidligere spiss Charlie Austin dersom QPR ikke sikrer seg opprykk til Premier Leaug via Play-Off. 24-åringen har scoret for moro skyld mens han enda spilte for de lilla- og lyseblå og har fulgt opp i samme retning for London-klubben med solide 20 mål på 35 kamper. Dersom det er hold i ryktene, vil Burnley få konkurranse fra Celtic, Leicester og Norwich om underskriften. Austin ble solgt for omkring £4m og QPR krever rundt det samme dersom de skal selge den tidligere Poole Town-spilleren. Prisvurderingen samsvarer med transfermarkt.co.uk. (14.05)

James McArthur
Etter det Sky Sports kjenner til er Wigans midtbanespiller godt likt av Sean Dyche og dermed også en potensiell signering. Skotten var aktuell for QPR tidligere i sesongen uten at noen overgang ble realisert, men nå ser det ut til at Uwe Rösler får en oppgave i å holde på 26-åringen etter at the Latics ble slått ut av Play Off-kampen. Har to år igjen av kontrakten. Verdsatt til £2,6m av transfermarkt.co.uk. (15.05)

Burnley har etter det goal.com kjenner til lagt inn bud på Wigans midtbanespiller. Skotten har tre års erfaring fra Premier League med Wigan etter overgangen fra Hamilton i skotsk liga. 26-åringen er kjent for sin arbeidskapasitet og er en hardkjempende spiller som ville sklidd rett inn i the Clarets’ innstilling og Burnley er som kjent på jakt etter forsterkninger på midtbanen. Sean Dyche anser landslagsspilleren som en ideell kandidat til å styrke laget, men samme goal.com mener å vite at Uwe Rüsler kommer til å takke nei til pengene for å øke deres sjanser til opprykk. (14.08)

Daily Mail melder at Wigan har avslått et bud på rundt £4m for spilleren. Ryktene skal ha det til at Wigan ønsker nærmere £6m for deres midtbanespiller. (15.08)

Burnley gir seg ikke og har lagt inn et tredje bud på midtbanespilleren i følge goal.com. Det nevnes intet beløp, men det er ingen hemmelighet at Rösler ønsker å beholde sin nøkkelspiller i det Wigan kjemper om en retur til Premier League. 

– Vi bekreftet at det hadde kommet inn et bud og handlet deretter. Vi fortalte ikke bare Burnley, men alle andre at spilleren ikke er til salgs, det er alt jeg trenger å kommentere, sa Wigan-manageren kort etter at det andre budet ble avslått. (20.08)

Det meldes at budet på McArthur skal ligge på £5m, noe som skal ha myknet opp Wigans innstilling til et mulig salg av skotten. (21.08)

Ben Hamer
Charlton-keeperen har gjort sakene sine bra på the Valley og står uten kontrakt til sommeren noe som har fått flere klubber til å åpne øynene for 26-åringen. Leicester, West Bromwich, Fulham og Burnley er alle interesserte i spilleren som enda har til gode å starte på kontraktsforhandlingene med Charlton. (15.05)

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Ross McCormack
Et av de mer spennende ryktene kommer fra givemesport.com. Leeds Uniteds angriper Ross McCormack er aktuell for spanske Malaga og Burnley. Skotten som har rukket å bli 28 år ble toppscorer i the Championship med imponerende 28 mål er en ettertraktet mann og legger heller ikke skjul på at det snart et på tide å bytte beite. Leeds har allerede avslått bud fra West Ham og Cardiff, men McCormack er villig til å bli en sesong til på Elland Road. 

– Jeg har egentlig ikke tid til å vente. Jeg er 28 og blir 29 hvis vi kommer oss dit neste sesong og innen da er de beste årene nesten passert. Jeg håper å kunne utfordre med denne klubben neste sesong, men det kan ikke bli sesongen etter. Det må bli neste sesong og man kan ikke ha en slik klubb igjen. Jeg har vært her i fire år nå og bortsett fra første året når vi kom på syvende plass, så har vi ikke utfordret, sa spissen. 

Spilleren er i følge transfermarkt.co.uk verdsatt til £2,6m, men det ryktes at Malaga er villige til å by solide £6m for spissen. (15.05)

Steve Cook
Pålitelige Sky Sports og andre medier mener at Sean Dyche er interessert i AFC Bournemouths unge forsvarer Steve Cook. 23-åringen har imponert stort for the Cherries denne sesongen noe som har vekket interesse hos Crystal Palace og Burnley, mens flere andre lurer i bakgrunnen. Eddie Howe ønsker naturligvis ikke å måtte selge (enda) en av sine juveler og klubben vil nok kreve litt mer enn Transfermarkt.co.uk’s antydning på £650.000. Siden forsvareren skrev under ny kontrakt forrige sommer, blir ikke den tidligere Brighton-spilleren på billigsalg. (18.05)

David NugentNicklas Bendter
Silly Season på sitt beste og ryktet kommer fra ingen andre enn the Mirror som mener at dansken – som står uten kontrakt – er ønsket på Turf Moor. 26-åringen er også ønsket av russiske Rubin Kazan og Crystal Palace, samt Burnley. Samme avis forklarer at the Clarets ønsker å forsterke troppen med PL-erfaring og anser den kontroversielle Bendter, alt fra uttalelser, et ego større enn han selv og en hendelse i København som fikk han i problemer med politiet sørget for en avslutning på Emirates. (25.05)

David Nugent
«The Nuge» kobles atter en gang til Turf Moor og atter en gang når de er i Premier League. Spissens kontrakt går ut om kort tid og forhandlingene har stagnert siden spilleren ønsker en tre-års kontrakt, noe Leicester nøler med å innfri. Burnley, West Ham, Swansea og Hull er interesserte etter det the Daily Mirror kjenner til. 29-åringen som har for vant å score mot the Clarets, men vil på tross av det antageligvis bli tatt imot med åpen armer på Turf Moor. (25.05)

Det meldes at Nugent fortsatt har til gode å signere under på kontrakten til Leicester og ønsker en viss sikkerhet for fremtiden, noe som ikke er tilfellet når the Foxes’ tilbud kun er en ett-årig kontrakt. Middlesbrough har også kastet seg i kampen om spillerens underskrift og er villige til å tilby en to-års kontrakt, det samme er de øvrige interesserte klubbene, skal vi tro lokal media. (18.06)

Richard Stearman
Wolvesforsvarer står uten kontrakt i sommer – som mange andre kandidater – og Express & Star tolker et dithen at 26-åringen er åpen for overgang til nye trakter. Burnley, Middlesbrough og Celtic er potensielle destinasjoner. (25.05)

Matty Fryatt
The Clarets er en av flere klubber som ønsker Hull-spissens Matty Fryatts tjenester etter at 28-åringen har ikke fått tilbud om ny kontrakt fra Steve Bruce. Spissen kom opprinnelig fra Leicester (£1,2m) og var på lån hos the Foxes hvor han gjorde sakene sine bra, noe som vekker interesse hos nevnte klubb. Sheffield Wednesday ryktes også å være interesserte. (30.05)

Siste snadder er at Nottingham Forest er i samtaler, det samme med Leicester City og Sheffield Wednesday i tillegg til Burnley, men nå har både Wigan og Brighton & Hove kastet i kampen om 28-åringens signatur. Selv ønsker spissen å bli i Hull etter det Sky Sports kjenner til. (09.06)

Richard Keogh
Derbys midtstopper- og kaptein Keogh har ledet the Rams til Play Off denne sesongen, men klarte ikke å sikre opprykk i finalen der de dominerte mot QPR – uten hell. 27-åringen Coventry City sommeren 2010 etter å ha spilt for Stoke, Bristol City og Carlisle, samt en håndfull låneopphold hos Vikingur, Wycombe, Huddersfield, Cheltenham og nevnte Carlisle. To år senere, i 2012 ble det en overgang til Derby hvor han har gjort sakene sine godt, noe som har fått opp øynene til både Crystal Palace, Aston Villa og Sean Dyche. Prisen for forsvareren er i følge transfermarkt.co.uk: £1,58m. (08.06)

Burnley har etter det Daily Mail kjenner til lagt inn bud på £1m for Keogh, men det ryktes også at det har har blitt tilbudt £2,5m for midtstopperen og Craig Bryson (nedenfor) i et samlet bud. Avisen mener også at Sean Dyche er villig til å legge opp til £5m på bordet for å sikre seg duoen. (16.06)

Etter å ha fått negative svar på Craig Dawson, rettet Burnley blikket mot med-stopper Keogh. Etter det Irish Indendent erfarer skal the Rams ha avslått et bud på £1,5m for 28-årige Derby-kapteinen. Det er enda noen dager igjen av overgangsvinduet, så siste ordet er ikke sagt hvis Burnley intensiverer jakten på en forsvarsspiller.(29.08)

Craig Bryson
27-åringen fra Skotland spiller som spiller for Derby kom fra Kilmarnock sommeren 2012og har siden den gang fått solide 134 kamper med 27 nettkjenninger. Midtbanespilleren har angivelig en klausul i kontrakten som gjør at the Clarets kan sikre seg tjenestene til spilleren for rundt £750.000. (16.06)

Lokalavisen Derby Telegraph melder at Burnley har lagt inn et bud på £750.000 og dermed innfridd kravet i klausulen som igjen gir den tillatelse til å drøfte personlige betingelsene med midtbanespilleren. Spilleren skal også ha meldt pass til en overgang til West Bromwicz, som styrker ideen at 27-åringen kan havne på Turf Moor. (25.06)

Kort tid senere kommer det informasjon fra klubbens hold som bekrefter at det har kommet et bud på spilleren, men at det har blitt avslått av Derby. Ubekreftet hold påstår at the Rams krever rundt £2m for Bryson. (25.06)

Sagaen om midtbanespilleren tok slutt når skotten takket ja til en fem-års kontrakt med the Rams og dermed satte stopper for alle spekulasjoner. (03.07)

Emyr Huws
Daily mail forteller at Manchester Citys midtbanespiller Emyr Huws er aktuell for Turf Moor klubben – i første omgang på lån. 20-åringen har tilbrakt tid med Birmingham hvor han imponerte, noe som følgelig har vekket interesse hos andre klubber. Burnley har gode erfaringer med spillere fra Manchester City (Ben Mee og Kieran Trippier), samtidig som Sam Vokes spiller for Wales, som er Swansea-guttens modernasjon. Forøvrig så er Swansea, Leicester, Stoke, Crystal Palace og the Clarets interesserte i å hente Huws hjem igjen. I følge transfermarkt.co.uk må klubbene ut med rundt £260.ooo for å gjøre overgangen permanent. (08.06)

Prince Oniangue
Franskmannen fra Stade Remis har etter det Sky Sports erfarer vekket interesse fra en håndfull Premier Leauge-klubber; Newcastle, QPR og Burnley kunne tenke seg tjenestene til 25-åringen fra Kongo som har nettet åtte mål på 20 kamper for franskmennene. Det anslås at klubbene må imøtekomme Reims krav om €5m (ca £4m), mens transfermarkt.co.uk anslår midtbanespillerens verdi til £2,2m. (08.06)

Foto: www.wba.co.uk
Foto: www.wba.co.uk

Craig Dawson
Etter det flere medier melder idag så har West Bromwich avvist budet på £1m for midtstopperen i påvente av Pepe Mels erstatter. Forsvars-duoen Diego Lugano og Billy Jones ser ut til å forlate Baggies-skuta og en tredje forsvarer ut portene vil gjøre ting utfordrende, så en kontrakt er i kortene for forsvareren. I følge transfermarkt.co.uk ønsker West Brom £1,3m for forsvareren.(09.06)

Selv om the Clarets fikk avslag på spilleren, har de ikke gitt opp håpet å lande 24-åringen og lokale medier melder at et høyere bud er på vei (tilnærmet likt prisantydningen på £1,3m). Mye tyder også på at Dawson er lei benketilværelsen og ønsker førstelagspill, samtidig som han kjenner til lokalområdet etter å ha tilbrakt tid hos både Rochdale og Bolton på lån. (10.06)

The Clarets la inn et bud på rundt £2m for forsvareren, noe West Brom avviste og nå melder flere medier at et nytt bud er på vei, andre melder at det allerede har kommet og at det skal på rundt £3m. Forsvareren har siden overgangen i 2010 kun fått 21 kamper etter låneopphold hos både Bolton og Rochdale. West  Brom har forsterket med både Andre Wisdom og tidligere Claret Chris Baird som får flere til å antyde at en overgang er nært forestående. (23.07)

Nick Powell
Manchester United-spilleren gjorde sine saker bra for Wigan under låneoppholdet forrige sesong og ønsker at oppholdet forlenges. Assisterende manager i United, Ryan Giggs mener at U21-spilleren er moden nok for å testes på et høyere nivå, noe som fikk Burnley til å snuse på den tidligere Crewe Alexandra-spilleren. Hva som skjer blir først kjent når lagene samles igjen til sesongoppkjøring i starten av juli. Det er snakk om et låneopphold for midtbanespilleren som er verdsatt til £4,4m av transfermarkt.co.uk. (11.06)

Majid Bougherra
Forsvareren fra Algerie står uten klubb og kontrakt og håper å bruke VM i Brasil som en PR-maskin for hans tilgjengelige tjenester. 31-åringen har erfaring fra de britiske øyer og ønsker etter sigende å returnere til balløya med Newcastle, QPR, Burnley og Leicester som alle har uttrykt interesse for spilleren. Bougherra har spilt for Sheffield Wednesday, Charlton og Rangers.

Jeg ville helt klart valgt en retur til England hvis muligheten bød seg. Jeg vet ikke mye om fremtiden på nåværende stadie og tenker kun og holdent på Algerie i VM, men kjenner til tilbud fra Tyrkia og Frankrike, sa 31-åringen. (17.06)

Chris Humphrey
Etter det Sky Sport kjenner til er Burnley og Wigan aktuelle destinasjoner for Preston North Ends ving, Chris Humphrey. 26-åringen ankom Deepdale fra Motherwell forrige sesong har har ett år igjen av kontrakten med the Lilywhites hvor han har imponert i sin første sesong. Begge Lancashire-lagene ønsker en hurtig spiller på kanten, noe jamaicaneren uten tvil besitter og følgelig er Preston NortheEnd lite villige til å gi slipp på sin juvel som i følge transfermarkt.co.uk er verdsatt til omkring £500.000. (20.06)

Nathaniel Chalobah
Chelseas 19-åring har tilbrakt tid i Championship med Watford, Nottingham Forest og Middlesbrough, og er nå ønsket i Burnley. Sean Dyche er en fan av spilleren som kan bekle både forsvar og midtbane-posisjon. Etter det medier kjenner til dreier det seg om et 12-måneders lån og flere klubber er interesserte i the Blues’ unge talent, men ikke alle kan tilby PL-erfaring. (24.07)

19-åringen har deltatt i Chelseas sesongoppkjøringen, men Daily Mail mener å kjenne til at spilleren ikke figurerer i Murinhos fremtidsplaner, noe som får Dyches varsellamper til å blinke. Spilleren er i følge transfermarkt.co.uk verdsatt til £3.5m. (08.08)

Raoul Cédric Loé
The Clarets kobles til deres første spiller fra utlandet. 25-åringen spiller om dagen i Osasuna og er tilgjengelig for omkring £1,7m. Den tårnhøye defensive midtbanespilleren fra Kamerun er ønsket av flere klubber, blant annet QPR, West Bromwich og Burnley er klubbene som nevnes – det er ikke kjent om spanske klubber også har kastet seg inn i kampen. Harry Redknapp og QPR anses som favoritter til å hente spilleren til England, mest på grunn av sine økonomiske muskler. (24.07)

Henri Lansbury
Sean Dyche ønsker å forsterke midtbanen og ser på Nottingham Forests midtbanespiller Henri Lansbury som en verdig kandidat. 23-åringen med fortid fra Arsenal innehar det som trengs på Turf Moor, nemlig talent og Premier League-erfaring, men Burnley vil få konkurranse av Uwe Rüsler og Wigan om spillerens underskrift. Playmakeren er i følge transfermarkt.co.uk verdsatt til £1,4m. (25.07)

Burnley trapper opp jakten på Lansbury og mindre rykter blir det ikke når det kommer fram at spilleren avslo kontraktstilbudet fra klubben i januar. Noe grums har sett dagslys i media den siste tiden der Boro-manager ikke likte at spillere ble solgt bak hans rygg og det får Daily Mail til å spekulere om ikke 23-åringen er nestemann ut. Burnley skal være villige til å legge £3.5m på bordet for midtbanespilleren. (06.08)

Medier forteller at Forest har satt en prislapp på £7m og håper dermed å skremme bort potensielle kjøpere, det er Nottingham Post som melder dette. 

Lewis McGugan
Sky Sports melder at flere klubber er interesserte i Watfords Lewis McGugan. 25-åringen er ansett som en av de beste midtbanetalentene i the Championship og har imponert så langt. Playmakeren ankom fra Nottingham Forest med over 200 kamper og 40 mål i løpet av syv år på City Ground og har en meget sensitiv og presis innleggsfot som får the Hornets til å tviholde på spilleren. Cardiff og Fulham ryktes også interesserte i spillerens tjenester. I følge transfermarkt.co.uk er spilleren verdsatt til £1.3m (21.08)

Ut

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Tom Heaton
Burnleys keeper har imponert denne sesongen og kan vise til rundt 20 kamper uten baklengs (pr. 26.04), noe de fleste klubber hever øynebryn ved. Den alltid like pålitelige the Sun mener å kjenne til at Celtic er interesserte den tidligere Manchester United-spilleren og er villige til å kompensere the Clarets med £2m for signaturen. Bør tas med en «bitteliten» klype salt… (26.04)

Etter det flere medier melder så jobbes det med en kontraktsforlengelse for spilleren (08.06)

Skrevet under på ny kontrakt.

Danny Ings
Ikke overraskende er Burnleys 22-årige toppscorer ryktet overgang til flere Premier League-klubber med Fulham, Newcastle, Southampton som de mest interesserte og ryktebørsen opererer med ganske vide tall; £4m – £8m. Ings har ett år igjen av kontrakten med the Clarets og mange håper at spissen forlenger fremfor å bytte beite. (30.04)

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Liverpool, Everton og Tottenham er også klubber som melder sin interesse for Clarets-spissen. Ikke overraskende har sjefen avkreftet at Ings skal noen steder og det legges opp til at Ings blir Burnley med i deres Premier League-sesong. (06.05)

Newcastle har visstnok trappet opp jakten på Ings etter at deres bud på Leeds’ Ross McCormack ble avvist. Etter sigende skal the Clarets kreve £8m for spissen som kanskje er noe mer enn det the Magpies er villige til å betale for toppscoreren. (08.06)

Helt siden Southampton mistet manageren sin til Tottenham, har ryktene om en Lallana-overgang til London florert og Ings ryktes i større grad til kystbyen – bedre har det ikke blitt etter at Lambert byttet beite og ble Liverpool-spiller. John Banaszkiewicz gikk ut nylig og sa følgende;

Vi har ikke fått noen formell forespørsel, men uavhengig av det så er det i vår interesse å beholde han fordi han er en stor del av klubben. Vi ønsker at han blir og han har fortsatt kontrakt med oss, noe vi ønsker at skal forbli kommende sesong. Vi ønsker sterkt å beholde nøkkelspillerne våre og håper å bruke mye av laget […]. (15.06)

Ings’ rykte sprer seg raskt virker det som, for både Bayer Leverkrusen og talentfabrikken Wolfsburg er lystne på spilleren i Bundesliga. (20.06)

Bekreftede inn

Michael Kightly (overgang)
Matt Gilks (gratis)
Marvin Sordell (overgang)
Matt Taylor (gratis)
Steven Reid (gratis)
Lukas Jutkiewicz (overgang)
Stephen Ward (overgang)
George Boyd (overgang)
Nathanial Chalobah (lån, Chelsea)
Michael Keane (lån, Manchester United)

Bekreftede ut

David Edgar (kontrakt)
Brian Stock (kontrakt)
Keith Treacy (kontrakt)
Nick Liversedge (kontrakt)

Jack Errington (kontrakt)
Kyle Brownhill (kontrakt)
Luke Conlan (kontrakt)
Luke Gallagher (kontrakt)
Micah Evans (kontrakt)
Alex Coleman (kontrakt)
Archie Love (kontrakt)

Joseph Mills (kontrakt)
Junior Stanislas (kontrakt)

Luke O’Neill (lån til Scunthorpe)