Dyche etter poengdelingen

Sjefen var naturlig nok ikke helt fornøyd etter at Ben Mees mål ble annullert i kampen mot Ipswich i det 39.minutt, men trakk fram gjestenes sterke borteform og the Clarets’ egen hjemmeform. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var en laber kamp og en god prestasjon i den forstand at vi spilte mot et lag i form som hadde vunnet fem på rad bortebane, sa Dyche. De er ingen enkel motstander og drar kampene i land ved å jobbe hardt med ballen og kommer seg fremover på hver mulighet. 

– Jeg mener vi håndterte det bra og hadde noen gode øyeblikk, vi skapte ikke allverden med sjanser og jeg må si at det var en vanskelig ettermiddag for Andre Gray som ikke fikk mye idag.

– Jeg prøver å ikke involvere meg i dommeravgjørelser, det er opp til andre, men jeg har sett på reprisene av målet som ble annullert.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– To av deres forsvarere blokkerer for våre spisser og det er minimal kontakt med keeperen. Han (Ben) kommer seg gjennom deres to midtstoppere, så jeg er skuffet over avgjørelsen. Alle de tingene tatt i betraktning; nok en kamp uten baklengsmål, vårt niende denne sesongen og tredje på fire kamper, sier at vi har gjort dette til et vanskelig sted å spille. 

– Vår refleksjon er enda et poeng på tabellen og nok en kamp uten baklengs med noen positive utfall, så vi fortsetter å se fremover. Vi er fortsatt i mengden og vil utfordre ved å holde oss der oppe og ta det så langt vi kan, det er den slags mentalitet vi har og det viste vi igjen. Det er veldig vanskelig å vinne alle kamper, så vi prøver å ikke bli slått – noe vi innfridde og gjorde det i en jevn kamp, avsluttet manageren.