Neste: Middlesbrough (FA cup)

middlesbrough fcRiverside stadium MiddlesbroughBurnley reiser til serieleder Middlesbrough, men denne gang møtes de i cup-sammenheng. Ingen av lagene har gjort det nevneverdig bra i turneringen de siste årene, noe begge ønsker å gjøre noe med. 

Middlesbrough-sjef Aitor Karanka vil på samme måte som Clarets-sjef Sean Dyche foreta flere forventede bytter til lørdag. Hjemmelagets Jonathan Woodgat, Alex Baptiste og Damia Abella må alle stå over grunnet skade, mens Dean Marney, Ashley Barnes og Lukas Jutkiewicz er ute for the Clarets.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Boro har ikke hatt alt for mye hell i cupen og har blitt slått ut i deres åpningsrunde i fire av seks anledninger, mens Burnley har tapt samtlige av deres seks bortekamper i cupen – med 19 mål til følge. I samme turnering har Burnley heller ikke klart å holde buret rent i de 14 siste kampene, med totalt 31 mål imot.

Karankas mannskap har også gjort det bra foran mål i cupen med mål i ti av deres siste kamper der de har møtt lag som er rangert under dem. I cupen har lagene kun møttes to ganger; 3-1 i 1913 (3.runde) og 1-0 i 1947 (kvartfinale).

Kampen spilles på Riverside Stadium, lørdag 9.januar kl 16:00