Dyche etter Swansea-tapet

Sean Dyche følte laget hans manglet det siste lille etter at Burnley ble senket med et selvmål på eget gress. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets forble etter tapet i bunnstriden, en kamp som hadde fått dem opp av den farlige sonen og over på trygt land. Sjefen var nok en gang frustrert over de små marginene som the Clarets ikke hadde på sin side.

– Det var frustrerende fordi vi spilte generelt bra, bortsett fra at vi manglet den avgjørende biten, sa Dyche. Jeg var fornøyd med måten vi prøvde å vinne kampen, for den var tilstede og det var en av de kampene i Premier League med små marginer, men jeg vet at vi kan snu prestasjoner om til seire. Jeg er ikke naiv i min positive innstilling, vi vet at vi må vinne kamper fordi poeng ikke er enkle å hente i denne ligaen. 

– Ingen av lagene spilte på sitt beste, det var ganske flatt fra begge. I annen omgang prøvde vi godt og jeg mener at det var en periode på over 20 minutter der de ikke kom seg til boksen vår, plutselig et hjørnespark og et billig mål.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Får man tatt ballen på førte forsøk, så må man gjøre det på andre – vi gjorde ingen av delene. Tom redder godt, Tripps reagerer og uheldigvis snipper ballen via kneet han, Tom redder nok en gang, men ballen glir ut av hendene hans. 

– Det var et billig mål og et frustrerende fordi vi var på hugget og skapte sjanser, dog ikke nødvendigvis kjempesjanser. Å få det målet imot var et slag i ansiktet, men vi fortsatte og fikk nesten noe ut av det, avsluttet manageren.