Neste: Liverpool

liverpoolAnfieldThe Clarets reier til Liverpool og møter et lag de har vanskeligheter for å beseire på Anfield. Hjemmelaget er i god form om dagen, mens Burnley spiller bra uten å hente hjem nevneverdig med poeng.

The Clarets har derimot en vant for å gjøre det vrient for «de store», vil de lykkes igjen? 

Liverpool må klare seg uten Steven Gerrard som sliter med en hamstring-skade, men styrkes av Glen Johnson. Mamadou Sakho er tvilsom etter en hofteskade, mens Jordon fortsatt sliter med en kneskade. Burnley har ingen nye skader å bekymre seg over foruten langtidsskadde Dean Marney og Kevin Long, Matt Taylor nærmer seg en retur.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Liverpool har vunnet de tre siste møtene mot Burnley og kan vise til ni scorede mål. På eget gress er de vanskelige å slå og Burnley har ikke vunnet på de siste syv forsøkene på Anfield med kun en kamp uten baklengs. Sist gang Burnley vant mot Pool i ligaen var i september 1974.

Hjemmelaget er ubeseiret på de elleve siste kampene med seks av de siste syv som seier. Dette kalenderåret er de det Premier League-laget som er i best form med 20 poeng (4-2), videre har de spilt uavgjort kun fire gnager på eget gress. De røde har også en god statistikk baklengs med fem kamper uten baklengs på syv PL-kamper.

Burnley er egentlig på motsatt side og har kun en seier på elleve kamper (1-4-6) hvor de har sluppet inn mål i samtlige. På fremmed gress har ikke the Clarets overbevist og sist gang det ble seier var i november mot Stoke. 45 mål imot har det også blitt, noe som deles med QPR.

Kampen spilles på Anfield, onsdag 4.mars kl 21:00