Dyche: – Fikk jobben gjort

 

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche forteller at the Clarets måtte tilbake til det grunnleggende når de seiret over the Robins på Ashton Gate takket være to mål av forsvarerne Mee og Keane. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Forsvarer-duoen sørget for at Lancashire-laget dro i land deres andre strake seier, men klarte ikke å forhindre at vertene fikk et sent trøstemål på overtid. Andre Gray fikk sin debut for Burnley, men måtte regne med noen pipelyder fra hjemmepublikumet som mislikte at spissen valgte the Clarets fremfor Ashton Gate-laget.

Uavhengig av fansens reaksjon var manageren meget fornøyd med å ha sikret seg tre viktige poeng.

– The Championship er en tøff liga og det er vanskelig å ha flyten hver uke og vinne, så man må vinne måter å få jobben gjort på og forskjellige måter å vinne, forklarte Dyche. Vi vet at spissene våre kommer til å score og det er herlig at vi vinner kamper selv om de ikke scorer. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er en litt morsom en idag fordi jeg var på en måte skuffet, men samtidig var motstandsdyktigheten, hjertet, bestrebelsen og grunnleggende strukturen bra. Vi spilte ikke så bra som vi pleier, men noen ganger må vi slipe resultatet og det er flott av vi fikk det til idag. 

– Det virker fortsatt litt usammenhengende, men det er klart at spillerne kommer til å gi alt og vi fikk tre gode poeng på tabellen. To seire på rad og tre av de fire neste er på hjemmebane. Jeg må gi Bristol City mye honnør fordi de var henrykte den første halvtimen.

– Vi startet ikke så bra, men de har også litt iver fra opprykket og etter deres sterke resultat forrige helg, som også gjorde at de startet slik de gjorde. De holdt på ballen, vekslet posisjonene godt i en 3-5-2 og burde nok ha ledet, men basisen vi har tro på holdt oss uten baklengs i første omgang og ga oss to mål. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var to veldig gode dødballer og i annen omgang måtte vi endre taktikk, roet dem ned litt og kampen jevnet seg ut. Vi tar uansett poengene med glede, laget viser fremgang og de begynner å bli vant med hverandre med alle de nye ansiktene. 

– Det er en tidlig fase i sesongen og vi visste at det kom til å bli vrient fordi vi har så mange nye spillere, vi var også klare over det kom til å ta tid før vi fikk de spillerne vi ville ha fra markedet. De er nå inne og nå gjelder det å få dem til å gli og finne samarbeidet fordi strukturen og energien er bra. Det handler om å finne den rette detaljen med å holde på ballen og bruke den bedre, avsluttet Dyche.