Lykkelig Mee

Forrige uke var Ben Mee en glad på vegne av Michael Keane som fikk satt inn kampens eneste mål, denne helgen kom de begge på scoringslisten og slikt får Mee til å trekke ytterligere på smilebåndet. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Forsvareren var glad for at the Clarets dro i land seieren til tross for at de ikke spilte nevneverdig bra. Lancashire-laget måtte stå imot mye press fra nyopprykkede Bristol City den første halvtimen, men to mål fra to hjørnespark sørget for at Turf Moor-laget ledet til pause.

Forsvareren forteller videre at han og kollega Michael Keane har en intern konkurranse gående om hvem som scorer flest mål denne sesongen.

Premier League er prioriteringen, det er ikke noe vei utenom det og mange ser på oss om laget de må slå, så vi møter på mye press. Vi ønsker å være i toppen av tabellen og kamper som idag hjelper oss med det, det viser hvor viktige dødballer er. Vi liker å forsvare oss veldig godt og score i andre enden, vi måtte stå imot en del idag, men viste motstandsdyktighet, spratt tilbake og fikk et resultat, sa Mee.