Vossen returnerer til Belgia

Den belgiske spissen Jelle Vossen returnerer idag til hjemlandet etter å ha tilbrakt åtte uker i England og Burnley. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Club Brugge og the Clarets ble enige om en overgang for 26-åringen etter at spilleren ikke fant seg til rette i nord-England.

– Jeg er lei meg på vegne av Burnley-fansen. Overgangen til England har vært tøff for meg, mest på grunn av familiære grunner. Min kone og jeg giftet oss i sommer og jeg måtte etterlate dem og vennene mine tilbake hjemme. 

– Jeg har ingen problemer med Burnley, menneskene eller fansen som alle fikk meg til å føle meg velkommen og det takker jeg dem for. Jeg drøftet saken med familien og det er bedre å flytte på seg seg, noe begge parter tjener på . Jeg ønsker Burnley FC til lykke og ønsker all suksess i fremtiden, sa spissen.