Dyche før Chelsea-oppgjøret

Sean Dyche presseClarets-sjefen forteller at hans burgunder- og lyseblå mannskap er klare til å gi alt mot et stjernespekket Chelsea-lag på Stamford Bridge.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Etter en sterk 2-0 seier over Liverpool i forrige runde er det klart for Burnleys første bortekamp denne sesongen og sjefen forteller at selv om Chelsea har brukt store penger på stjernespillere og hentet en ny manager, så vil ikke endringen være så drastisk fra deres siste møte.

– De har brukt mye penger på spillere siden sist gang vi møttes og kommer alltid til å være en toppklubb, men ser man på laget deres så er mange av de spillerne vi møtte to år siden der fortsatt, sa Dyche.

– Jeg tror at manageren kommer til å gjøre en forskjell og de kommer til å spille litt annerledes, men jeg tror ikke det kommer til å være noen drastisk forandring og jeg har sett dem spille denne sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er sprøtt hvordan fotball fungerer, mot Accrington var vi gigantene og på lørdag er vi underdogs. Det sier litt om hvor absurd fotballen har blitt, men spillerne mine kan entre banen med litt mer bekjentskap siden de har spilt der før.

– Det garanterer på ingen måte resultatet, men det sier at alle er litt mer kjente med det hele. De har kvalitetsspillere på banen og kvalitetsspillere som en gang ikke får komme på banen, som for eksempel Cesc Fabregas forrige uke. Det sier litt om dybden disse klubbene har, avsluttet sjefen.