Neste: Chelsea

ChelseaStamford BridgeThe Clarets reiser til London og møter et stjernespekket Chelsea-lag som har fått en sterk start på sesongen. Burnley på sin side håper å kunne gjenta prestasjonen de viste mot Liverpool og sikre et godt resultat. 

Chelsea blir styrket av Willian som måtte av banen i Watford-kampen og Mikel er tilbake med laget etter å ha tilbrakt tid med Nigeria. The Clarets må klare seg uten Ashley Barnes som er ute med skade, mens Jon Flanagan nok ikke får spille etter å ha spilt 120 minutter i midtuken.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnleys eneste seier i moderne tid over Chelsea kom i 1971 og siden den gang har det blitt 0-3-6 i alle turneringer. Baklengs sliter Chelsea og har sluppet inn minst ett mål i deres 13 siste kamper på eget gress. Sist gang de gikk av banen uten baklengs var i november 2016 (1-0 mot Norwich).

Burnley hadde den beste borte-statistikken i the Championship forrige sesong; 42 poeng på 23 kamper og kun tre tap. Lancashire-laget håper å bygge på deres sterke seier over Liverpool og presset er absolutt mindre på Sam Vokes og Andre Gray som begge har funnet nettmaskene.

Kampen spilles på Stamford Bridge lørdag 27.08 kl 16:00