Dyche forbereder troppen til Lancashire-derby

Sean Dyche pressekonferanseManagerens krav: energi, hjerte og lunger.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley-sjefen står ubeseiret mot bastardene på fem forsøk, som ikke har klarte å vippe the Clarets av pinnen på seks år og i forkant av denne helgens storkamp på Turf Moor kan en seier styrke deres posisjon i toppen av ligaen.

– Mye gjøres ut av disse kampene og man kan ikke garantere noenting – man må gjøre seg fortjent, poengterer Dyche. Forskjellen med derbyer er at de ikke går etter tabellplasseringen eller formen, vi måtte jobbe veldig hardt mot Bolton for å få et resultat forrige helg og vi vet alle om de utfordringne de har på og utenfor banen.

– Det er en tøff liga og alle kan slå alle, den beste måten man kan sikre seg mot er å prestere. Det handler alltid om prestajsoner, men man trneger også en liten dose flask og avgjørelser som går ens vei. Jeg tror kanskje vi hadde litt flaks med oss da vi spilte på deres plass tidligere i sesongen, men de som husker min første kamp her mot dem, så var Paul Robinson utmerket – og man kan si at det gikk litt i deres favør.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Man må uansett levere og gjøre det grunnleggende, legge til hjerte, lunger og energi og gi det som trengs; en prestasjon verdig en seier. Paul (Lambert) setter sitt preg på laget og spillerne, jeg har sett et par av deres kamper den siste tiden og de har gjort seg fortjente til de resultatene. Det er ikke alltid ligaen lyver, men jeg mener de er et bedrae lag enn de er. 

– De har noen gode spillere, mye erfaring og en manager som begynner å få det til å gli og endre laget il det han liker, men bak det hele så trenger vi å ha en god føelse rundt oss selv. Vi er sterke, har tro på oss selv at vi kan prestere og viser veldig gode tegn til det – hvertfall den siste tiden, avsluttet manageren.