Neste: bastardene

Turf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCHøne BlackburnÅrets kamp venter på Turf Moor når illeluktende bastarder kommer på besøk. Burnley er i toppform og troner i toppen av tabellen, mens gjestene har hatt en turbulent tid som har blit styrket av Rhodes-salget i januar.

Lagene skal danse foran et fullsatt Turf Moor og med to Clarets-spisser o form, lukter oppgjøret mål.

Michael Keane kan returnere for the Clarets etter å ha stått over de to siste kampene grunnet en mindre hodeskade, men har hatt en verdig vikar i James Tarkowski. Dean Marney er nok ikke friskmeldt til oppgjøret, mens det er usikkert om Lloyd Dyers kommer seg i form tidsnok til å kunne så vise hva han er god for i en burgunder- og lyseblå trøye.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets er ubeseiret i fem kamper mot bastardene i ligaen – derav to strake seire og Venky-spillerne har riktignok scoret minst en gang mot Burnley de ti siste kampene. Utfordringen for bastardene blir Burnleys hjemmeform som forteller seks seire av syv mulige og kun ett mål imot underveis, samtidig som de er det eneste laget i ligaen som enda har til gode å tape dette kalender året. 7-3-0 og deres elleve kamper uten taps-rekke er den lengste i ligaen foreløpig.

Kampen spilles lørdag 5.mars på Turf Moor, kl 13:30