Gray om Bolton-dobbel

Andre Gray pressekonferanseThe Championships toppscorer Andre Gray, var fornøyd med måten the Clarets holdt stand mot bunnstridende Bolton – til tross for at de ikke spilte å sitt beste.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Gray satte inn Burnleys to mål som sørget for at de lilla- og lyseblå snudde fra å ligge under til å vinne kampen og dermed sikret sitt 19. og 20. mål denne sesongen.

– Jeg er kjempeglad og vil ikke si at vi spilte på vårt beste. Bolton kjemper for livet så det kom aldri til å være enkelt, men vi klarte å komme ut av det med tre poeng, sa Gray.

Det er ikke ofte vi havner under, men det var godt å vise en reaksjon etter det målet og det var mot slutten av kampen i tillegg, så å vinne var fantastisk. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var en herlig ball fra Lowts (Lowton) i forkant av det første målet og jeg så ikke ballen før nesten for sent, så jeg prøvde å gjøre det beste ut av det. Keeperen fikk først en god redning, men jeg satte den inn – hadde jeg truffet ballen med god sikt ville han nok ha reddet den, men kula gikk over streken og da var vi med i kampen igjen. 

– Til det andre målet var det en herlig ball fra Freddie (Ulvestad), jeg var i offside et par ganger, men visste at en ville snike seg gjennom. Det var et lignende mål mot Rotherham forrige uke der jeg prøvde å ta touchen og treffe ballen tidlig. Det er første gang vi er på topp, men det er tolv kamper igjen og alt er ikke vunnet eller tapt. Det er lag under oss som har kamper til gode. 

– Vi feiret med fansen fordi de var fantastiske og jeg tror det er det høyeste jeg noensinne har hørt dem siden jeg har vært her. De var herlige og støttet oss selv når vi lå under, det var et show der alle er sammen om det og vi gjør det for dem og oss selv, avsluttet Gray.