Dyche hyller Gray!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Gray scoret to mål mot Bolton for annen gang denne sesong, men har måttet lite måltørke de siste fem kampene – fram til denne vakre lørdags formiddagen.

– Vi var ikke på vårt beste idag, men vi hadde to utmerkede øyeblikk med kvalitet – spesielt det andre målet, poengterte Dyche. Andre’s avslutning til det andre målet er fullstendig herlig, den var rett bak han, men han viste utmerket kontroll, styrke og klarhet til å skyte slik han gjorde og gjorde det praktfullt. 

– Han fortjente det fordi han ga alt igjen og igjen, jeg roste han i ettertid fordi han blir tatt i offside og mange lurer på hvorfor – det er derfor. Han skaper usikkerhet og tvil i midtstoppernes hoder og for en avslutning det var fra hans posisjon, det er slike øyeblikk spisser venter på.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnleys ti kampers rekke uten tap så ut til å sprekke midtveis i andre omgang når Feeney satte inn kampens første mål etter å ha skapt utallige sjanser. Sjefen var raskt ute og roste vertene og eget lags motstandsdyktighet som klarte å stå imot presset og snu fra tap til seier.

Det var en veldig god seier mot et lag som gir alt for klubben, all ære til dem fordi de kjemper for livet og vi visste at det kom til bli en tøff utfordring – noe det ble. De var gode i deler av kampen og hadde nok i løpet av kampen sett under ett, et overtak, men vi har en sterk mentalitet og jeg har stor beundring for spillerne mine. Ikke bare som fotballutøvere, men som mennesker.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi viser måter å sikre resultater, uansett hvordan det gjøres. Vi var langt under det som er vårt beste, men motstandsdyktigheten, mentaliteten og det menneskelige aspektet og hvordan de jobber for hverandre var – følte jeg – utmerket.

– Jeg må også rose innbytterne. De ser på og lytter og venter på sjansen sin til å vise seg og påvirke, og det er en stor del av det vi gjør kollektivt og de som spiller skjønner det. De vet om mentaliteten som trengs for å høste suksess og det har vi i hopetall, avsluttet Dyche.