Dyche fornøyd med poenget

Sean Dyche presseSean Dyche var fornøyd med poenget etter oppgjøret på Molineux på en gressmatte som gjorde ting utfordrende for begge lag. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

The Clarets spilte sin syvende kamp uten tap i helgen og selv om ingen av keeperne hadde mye å gjøre, var sjefen fornøyd med et viktig poeng.

– I det kampen utartet seg så skapte vi egentlig ikke sjansene, men jeg mener at banen var tung for begge lag. Det var den tredje kampen på en uke for begge lag og det kan ha noe å si, sa sjefen. Tempoet var litt flatt til tider og det var en litt rar kamp i den forstand. 

– Vi spilte bra i første omgang og i annen omgang var det litt usammenhengende. Wolves fikk bygget opp en liten flyt, men jeg vil ikke si at Tom Heaton var overarbeidet og vi reiser med et poeng i bagasjen fra et tøft selv. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

Både Ben Mee og Sam Vokes måtte av banen på grunn av hamstring-skader.

– Det var ikke noen spesielt god kamp og man kan bli grådig noen ganger. Nok en gang har vi funnet en måte å hente inn resultat på og det var et oppgjør uten baklengs, som jeg føler vi fortjente. Forsvaret vårt mot slutten, når de ga alt var fantastisk. 

Motstandsdyktigheten til hele gruppen var utmerket og jeg kommer ikke til å dvele over kampen, spillerne mine gir så mye og kvaliteten den siste tiden har vært utmerket. Vi var ikke en så sterk trussel som vanligvis, men det igjen er vanskelig å sette spørsmålstegn ved. Jeg vil at laget skal fortsette å prestere, men alt i alt ser jeg dette som et viktig poeng. 

– Nå er vi i en god flyt og har gitt mye de siste ukene. Vi kommer til å fortsette med jobben tidlig neste uke og så får guttene litt fritid slik at vi er klare til å kjøre på igjen, avsluttet Dyche.