Neste: Brighton & Hove

Brighton and Hove Albion FCTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot Brighton & Hove til kamp på Turf Moor i helgens toppkamp. Begge lag er i form og sikrer poeng fortløpende, vinneren av dette oppgjøret vil klatre oppover på tabellen og utfordre Hull på topp.

Sean Dyche har funnet den rette lagoppstillingen som gir best effekt og resultater, noe deres ett tap siden august. Manageren har sendt ut det samme laget i de fire siste oppgjørene, sannsynligvis blir femte gang mot Brighton.

På skadefronten må gjestene klare seg uten spissen Sam Baldock, men kaptein Gordon Greer og Kezenga LuaLua er begge nesten friskmeldte og kan få en rolle å spille på Turf Moor.

The Clarets har ikke hatt det enkelt på mot Brighton på Turf Moor og står med 1-3-2 på de seks siste, mens righton har ikke har tapt mot Burnley på deres fire siste forsøk (3-1-0).

Matt Taylor er Burnleys innbytterjober med tre nettkjenninger og the Clarets er det eneste laget som innbyttere som har scoret fire mål. Toppscorer Andre Gray har funnet formen og står med syv mål på fem kamper, inkludert to mål i tre kamper på rad. The Seagulls er også i form og sterke på bortebane med 3-6-0 og skulle de seire på Turf Moor tangerer de historre med Wigans sterke form fra 2004/05-sesongen.

Kampen spilles på Turf Moor, søndag 22.11 kl 13:45 og vises på TV