Dyche: – To lag som mener alvor

Sean Dyche pressekonferanseEtter en to ukers pause er det duket opp for dans på Turf Moor i en kamp der to lag kjemper om toppen i the Championship. Manageren forventer en herlig kamp og er klar over hva som står på spill. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Brighton er i skrivende stund på en delt første plass og skulle de vinne her, sikrer de en luke på tre poeng til nummer to på listen. The Seagulls er det eneste ubeseirede laget blant topp-fire lagene, noe Dyche vil gjøre noe med.

– Det er helt klart to lag som mener alvor så tidlig i sesongen, men alle kjenner til troen vi har, hva vi prøver å gjøre og hvordan vi spiller, så det blir en bra kamp og en fin anledning, sa Dyche.

– De har en god stil som jeg liker og respekterer Chris (Hughton) og Colin (Calderwood) mye for det. De har en god gruppe der og et par spillere som går under radaren. Vi vet fra å ha spilt mot den tidligere at de har gode spillere, at de er organisert og klare til å spille. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg er ikke bekymret over deres ubeseirede form, hva har skjedd i fortiden har skjedd og vi er fokusert på oss og fremtiden. Antageligvis har vi forsterket stallen siden sist gang vi var i the Championship. Det er større krav på grunn av kvaliteten og antallet spillere i stallen, men fremfor å kun spille på antallet så har vi opprettholdt den gode kvaliteten.

Jeg mener at alle kamper er store for oss fordi alle kamper er en utfordring. Det er ikke gitt hver uke, så vi må forberede oss riktig og kommer til å ta imot alle utfordringer som ligger foran oss, sa Dyche.