Dyche: – Forvtil ei, vi er klare!

Som i forrige oppgjør understreker sjefen at det ikke kommer til å bli nenveverdig med rokkering i laguttaket når the Clarets møter lokalrivalene Preston North End i Capital One cupens andre runde.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets må klare seg uten Tom Heaton og Ross Wallace, førstnevnte ble utvist i forrige kamp og blir etter alt å dømme erstattet av Alex Cisak, mens Ross Wallace måtte under kniven og er ute i noen måneder til. Sjefen har advart om the Lillywhites’ offensiv der de kommer til å satse alt for å sikre seg avansement til tredje runde.

Jeg skjønner fornuften ved å hvile spillerer og la andre få sjansen, sa Dyche. Personlig mener jeg at vi har akkurat blitt ferdig med sesongoppkjøringen og føler ikke at spillere burde bli hvilt så tidlig i sesongen. Jeg ønsker å bygge et lag som vinner – det er ikke verre enn det – jeg ønsker at spillerne skal bli varme i trøya og levere, derfor velger jeg ut det laget som kan vinne.

Det blir en god kamp både for spillerne og fansen. Begge ønsker å gå videre som gjør dette til et flott oppgjør. Det er ikke snakk om å gå på en skrell, jeg vet at terminologien finnes, men mange sa det samme om Yeovil og jeg mener det blir respektløst overfor andre lag. En må gjøre sitt etter skjønn og ser man på Prestons spillere er det riktig å si at de har et av de beste lagene i serien, de ønsker å rykke opp og jeg er sikker på at de vil videre i cupen. Fortvil ei, vi er klare, avsltuttet sjefen.