Dyche: – Ganske fornøyd

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche var fornøyd ned hvordan spillerne oppførte seg mot et nærmest desperat Reading-lag i sesongens siste kamp som endte med poengdeling.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Premier League er neste stopp for Burnley, men de var ikke villige til å hvile på laurbærene og dro land et viktig poeng som sørget for at the Clarets kunne avslutte sesongen med rekordsterke 93 poeng med kun fem tap gjennom hele sesongen. Deres ubeseirede borteform sørget for en spennende og nervepirrende siste kamp der en seier i siste liten for Brighton sørget for at the Royals ikke fikk Play-Off-plass og dermed blir å spille i Championship også neste sesong.

Til tross for konsekvensene av Reading-kampen var Dyche fornøyd med hvordan laget oppførte seg, tatt i betraktning at de allerede hadde sikret seg opprykk.

– Det kan hende noen ganger når ting skjer andre steder, men jeg mener det var viktig at vi var fokuserte på vår egen prestasjon og generelt sett er jeg ganske fornøyd.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– I annen omgang fikk de oss litt på bakbena, selv om vi kan takke oss selv for noe av det, men jeg mener vi var sterke når vi ledet 2-1 og ved et tredje mål hadde kampen vært punktert. Tilsvaret vi fikk var som vi kunne forvente og mentaliteten til å vinne og oppnå var igjen synlig. 

– Vi har kun blitt beseiret fem ganger og det har vært noen utrolige statistikker denne sesongen, vi er alle klare over dem og nyter dem. Det er gledelig å reise herfra med minst ett poeng siden jeg mener det er viktig for lagets mentalitet, jeg tror på det jeg selv gjør og hva spillerne og staben gjør.

– En kan ikke garantere det, men jeg mener vi kunne utfordre og være realistiske i det vi kunne få til denne sesongen og hva vi kunne oppnå.

– De samme markørene har hele tiden vært der og jeg visste at jeg kunne lage et lag som kunne konkurrere. Så raskt du har et lag som konkurrere, er det opp til spillerne og staben å forsterke alt det gode arbeidet som er lagt ned og vi har helt klart kommet langt, avsluttet sjefen.