Årets spiller: Sam Vokes

Under gårsdagens årlige begivenhet ble Sam Vokes’ valgt ut som årets spiller for Burnley FC, en bragt som satte punktum for waliserens fantastiske sesong.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sam nettet 21 mål denne sesongen og fikk med et nødskrik flere stemmer enn med-spiss Danny Ings og høyreback Kieran Trippier etter det som var den største deltagelsen på klubbens hjemmeside.

Blant spillerne selv var det Danny Ings som dro det lengste strået som så vidt vant over Sam Vokes og Scott Arfield. 22-åringen nettet sterke 26 mål for de lilla- og lyseblå denne sesongen.

Spissene skulle ikke gi seg enda og årets mål gikk til Ashley Barnes og hans nettkjenning mot Wigan Athletic som sikret de lilla- og lyseblå opprykk til Premier League.

En glamorøs seremoni fant sted på Turf Moor og det var en stående applaus når Sean Dyche, støtteapparatet og spillerne fikk årets utmerkelsen for en fremragende oppnåelse. Over 500 fans tok turen til James Hargreaves Stand der styremedlem Clive Holt fikk pris for tro og lang tjeneste (i styret siden 1986) og Michael Duff rundet ti år på Turf Moor.

Blant milepælene i sesongen som var finner vi Kieran Trippier, David Edgar, Sam Vokes og Junior Stanislas som alle fikk sin 100.kamp fot the Clarets, mens veteranen Michael Duff føyde seg til eliten som bikket 300 kamper.