Fire forlater Turf Moor

Burnley FC bekrefter at fire spillere ikke blir tilbudt ny kontrakt og dermed blir å forlate Turf Moor etter endt sesong.

15. David Edgar22. Brian StockDavid Edgar, Brian Stock, Keith Treacy og Nick Liversedge får ikke fornyet tillit og pakker dermed kofferten. Samtlige har kontrakter som går ut i sommer og er ikke tiltenkt noen rolle i Sean Dyches planer for Premier League-sesongen 2014/15.

Kanadiske Edgar fikk 114 kamper for Burnley etter overgangen fra Newcastle i 2009 og 26-åringen fikk sin siste kamp for the Clarets i påsken når Burnley seiret over Blackpool.

Brian Stock ble hentet av Eddie Howe fra Doncaster og var tiltenkt en slags ankerrole i laget, men 32-åringen fikk kun 42 kamper og har ikke innfridd for de lilla- og lyseblå.

26. Keith Treacy40. Nick LiversedgeKeith Treacy har vært veldig fram og tilbake etter overgangen fra Preston North End i 2011, men det har blitt fem mål for iren.

Keeper Liveredge fikk kun ett år på Turf Moor etter overgangen fra Whitby Town og fikk heller ingen kamper for laget.

Burnely FC ønsker å takke spillerne for deres innsats og bidrag i tiden på Turf Moor og ønsker samtlige lykke til videre i karrierene.

Det indikeres samtidig at Danny Lafferty, Michael Duff og Junior Stanislas er i ferd med å bli tilbudt nye kontrakter med Lancashire-klubben, men dette er ubekreftede rykter.