Dyche gratulerer Heaton!

Sean Dyche pressekonferanseClarets-keeper Tom Heaton ble kalt opp av Roy Hodgson til den engelske landslagtroppen som skal møte San Marino og Sveits neste måned, slikt fortjener gratulasjoner!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche var raskt ute og gratulerte Tom Heaton med innkallingen til Hodgsons lag som skal møte Irland og Slovenia. Heaton blir den første Burnley-spilleren som representerer de tre løvene siden 1974 og manageren føler at Heaton har gjort alt riktig fra dag en sin overgangen for to år siden.

– Vi er fullstendig henrykte på Toms vegne og gratulerer han fordi det er en stor ting, ikke bare personlig, men også for alle som er involverte med Burnley FC, sa Dyche. Tom var min første signering like etter at han hadde rykket ned til League One med Bristol City – og her er vi to år senere med en engelsk landslagspiller. 

– Det er en fantastisk reise han har vært med oss på. Han har vært konsistent så å si siden fra dag en og fortjener sjansen til å vise det på den internasjonale arena.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Samtidig å bli den første spilleren fra denne klubben som mottar en innkalling på over 40 år er et godt tegn på at vi er på rett vei som klubb. Blant den tilsynelatende skuffelsen over nedrykket fra Premier League er det veldig gode tegn fra denne klubben og dette er en av disse. 

– Toms oppnåelse understreker alt det positive rundt klubben for øyeblikket. Hele klubbens profil har blitt anerkjent og det faktum at vi har en engelsk landslagspiller viser at vi er i live og sparker videre, avsluttet Dyche.