Dyche hyller Barnes!

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche hyller Ashley Barnes’ prestasjon etter at et øyeblikks magi i det 81.minutt utlignet på Etihad Stadium og sikret the Clarets et viktig poeng i Premier League!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Ashley Barnes satte inn Burnleys andre mål for kvelden etter at George Boyd satte inn deres første like etter at annen omgang startet igjen og the Clarets lå under 2-0 mot stjernegalleriet fra Manchester City.

– Det var en av de beste spiss-prestasjonene jeg har sett på veldig, veldig lenge og jeg har sett mange som er der oppe, stadfestet Dyche. Han er en spiller som har tilpasset seg og beveger seg fremover, hans avslutning er fullstendig utmerket. Jeg husker når han snakket med meg tidligere i sommer og jeg sa at han kom til å få sjansen sin – den har kommet og han tar den til seg.

– Jeg mener spillerne var fantastiske nok en gang idag og det på et veldig, veldig vanskelig sted å spille. Spesielt når man ligger under med to mål til pause. Alt i alt, er dette en enestående prestasjon. Til pause ligger vi under med to mål og alle har avskrevet oss – bortsett fra gruppen jeg jobber med. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var ingen som skrek eller maste til pause. Jeg forklarte dem at det var en god prestasjon og faktum er at de skapte en god sjanse til det første og det andre var et herlig mål. Prestasjonen var der og vi trengte bare å bygge på det, et mål var viktig og vi fikk det. 

Å ha troen er låst hos oss, vi hadde troen i fjor og vi tror på systemet som har blitt bygget opp over tid. Vi snakker mye om det og det er et våpen. Det er en kultur og et miljø vi har lagt oss, som er realiteten vår. Jeg sa til guttene i pausen «dette er deres vekst; ha den mentaliteten, komme til disse stadionene og takle alt ved å ligge under med to mål og allikevel spille».

– Det er nøkkelen, resultater kommer og går, men nøkkelen er hvordan laget fungerer og deres vilje, ønske og mentalitet var synlig idag fordi det tar oss videre. Hvor det kan sende oss i det store og hele, gjenstår å se, men galskapen er allikevel er at dette kun er ett poeng og vi trenger mange flere poeng, avsluttet sjefen.