Dyche hyller Hendrick

Clarets-sjefen hyller Jeff Hendrick etter irens innsats og «to mål» mot Fulham. Seieren betyr at Burnley har vunnet tre ligakamper på rad og fire medregnet cupen. Jeff på sin side er glad for at laget opprettholder vinnermentaliteten og fortsetter å vinne.

Foto: BurnleyFC.com

Jeff Hendrick er en allsidig spiller og har bekledd mange posisjoner på midtbanen. I oppgjøret mot Fulham ble han plassert på høyrekanten. Hans to skuddforsøk endte begge med mål og selv om iren ikke ble kreditert målene, får han æren for dem.

Jeg mener Jeff la ned litt av en innsats idag. Vi har bedt om mye fra han og det er noen som stiller spørsmål ved han, men han spiller overalt og fortsetter å jobbe hardt og gjøre en god jobb for oss. Jeg håper de vil kreditere han det første målet fordi det var på mål.

Foto: BurnleyFC.com

Det var vanskelige forhold for begge lag og det var en veldig vanskelig seier av mange grunner. Jeg synes ikke vi spilte så bra idag som vi har gjort i de tidligere kampene, men mentaliteten til å snu kampen i annen kamp på rad var herlig og jeg mener vi vokste inn i kampen og ble det mer progressive laget. Vi hadde litt flaks, men jeg kommer ikke å gråte over det. Jeg mener vi ikke har fått vår andel denne sesongen.

Mot slutten av kampen gjorde James (Tarkowski) det han kanskje ikke har gjort så mye av i begynnelsen av sesongen og reddet fabelaktig på streken og sikret at vi vant kampen. For meg skulle det vært et mål! De satset alt i annen omgang og hvem ville ikke det? De har ikke vunnet på bortebane denne sesongen og prøvde å få et grep i en viktig kamp. De prøvde å åpne oss, men fikk det ikke til alt for ofte.

Foto: BurnleyFC.com

Motstandsdyktigheten, karakteren og energien er tilbake i laget og vi får til detaljene. Tidligere i sesongen slapp vi inn mange enkle mål, men vi har fortsatt og det har blitt en mental endring. Det er ikke enkelt å hente hjem ni av ni mulige poeng og spillerne fortjener mye honnør. Tre seire i Premier League er veldig vanskelig og det samme er å snu en kamp. Det er fortsatt langt igjen, men det er gode tegn, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Hovedpersonen selv er ikke sikker om han kan kreve målet som startet snuoperasjonen og seieren over Fulham. Iren er bare glad for at hans innsats bidro til å sikre deres tredje seier på rad og et steg lenger unna nedrykk. Det første skuddet som ledet til mål traff kneet til forsvarer Joe Bryan og gikk i mål, mens Denis Odol prøvde å klarere et innlegg og endte med 2-1 til Burnley.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg vet ikke (om de er mine). Jeg har ikke sett reprisene. Jeg prøvde å se det igjen på storskjerm når jeg jobbet tilbake, men vi fikk målene og tre poeng. Det var et herlig mål de fikk i begynnelsen og det gjør kampen vanskelig, spesielt i denne ligaen. Når et lag tar ledelsen, pleier de å vinne eller prøver å få noe ut av kampen.

Men vi visste at vi hadde masse tid og trengte å øke presset ved å få ballen fremover og skapte et par sjanser. Heldigvis gjorde forsvarerne deres jobben for oss og det ga oss noe å holde på til pause. Spillergruppen, uavhengig hvem det er klarer å stå i mot og jobbe for hverandre – og det gjorde vi. Det var stort. Enhver kamp er enorm og vi prøvde å holde på oppskriften vi har spilt de siste kampene. Det er godt å holde det gående og forhåpentligvis kan vi fortsette med det.

Foto: BurnleyFC.com

Hendrick har som nevnt bekledd mange roller i laget og selv om kritikken har kommet fra diverse hold, så prøver iren uansett å jobbe for laget.

Jeg spilte der (høyreving) et par ganger med Irland, så jeg kjenner litt til rollen. Men uansett hvor jeg er på banen, så prøver jeg å hjelpe laget, avsluttet Hendrick.