Målløst mot Watford

(Watford 0-0 Burnley): Gode sjanser og gode redninger preget første omgang. Etter sidebytte hadde lagene alt å spille for. Wood satte ballen i nettet på overtid, men ble avblåst for en meget tvilsom offside. Burnley ble snytt for poeng.

Burnley stilte med et uendret mannskap, men det var hjemmelaget som startet best. Deulofeu (2′) og Deeney (4′) fikk to kjempesjanser tidlig kampen, men klarte ikke å sette ballen forbi Heaton. The Hornets hadde et godt grep om kampen innledningsvis, men rundt kvarteret jevnet det seg ut på Vicarage Road.

Burnley begynte å skremme Watford noe mer og kom seg stadig nærmere feltet, stadig flere muligheter ble skapt og the Clarets flekket tenner. Barnes (22′) og Westwood (29′) skapte Burnleys første gode muligheter, men keeper Foster var med på notene.

Unge McNeill skapte hodebry for hjemmelaget og var delaktig i flere spennende muligheter – mange av disse ble avverget i siste liten, men det var helt klart tegn til mål i kampen. Hjemmelaget hadde sine perioder, men møtte et godt organisert Burnley-forsvar.

Barnes (38′) fortjente å bli skutt mot slutten av omgangen. Et flott innlegg til spissen som sto tre meter fra mål og bommet på nærmest åpent bur! Et øyeblikk senere var Delofeu (39′) skremmene nære et mål, men også han sendte ballen like utenfor. Wood (43′) og Deeney (45′) skapte omgangens siste muligheter før dommer Oliver sendte lagene i pause. Tom Heaton og Ben Foster fortjener begge honnør for at lagene gikk målløse i garderoben.

Burnley sparket i gang annen omgang og Bardsley (46′) burde ha sendt gjestene i føringen etter en utmerket pasning av Jeff Hendrick. Det fulgte med en og Watford-periode. Ut av intet skapte Burnley en kjempemulighet og Watford han takke keeper Foster for at Jeff Hendrick (53′) ikke sendte the Clarets i føringen. McNeill (54′), Deeney (55′), Pereyra (61′) og Cleverly (64′) prøvde seg uten hell.

Chris Wood (66′ og 69′) kom til to gode posisjoner, men dommeren blåste ved begge anledningene. Med kvarteret igjen var det høy underholdnings-faktor på Vicarage Road, begge lag hadde alt å spille for. Michael Oliver så mellom fingrene på flere dueller og bidro til mer flyt i spillet.

Barnes og Britos trengte begge litt behandling etter tøffe dueller i sluttminuttene. Heldigvis kom begge seg på bena og fortsatte spillet, men tempoet i kampen sank jo nærmere det nærmet seg fulltid. Fjerdedommeren la til fire tilleggsminutter. I det andre av disse tvang Dwight McNeills skudd fram en kjemperedning og retur av Ben Foster. Chris Wood satte ballen i mål, men ble avblåst for en meget tvilsom offside. Beina var innenfor, men kroppen var i gråsonen. Døm selv…

Watford: Foster, Kiko (Britos 76), Kabasele, Mariappa, Holebas, Cleverly, Sema (Success 56), Pereyra, Deulofeu, Deeney
Innbyttere: Gomes, Britos, Masina, Wilmot, Quina, Gray, Success
Gule kort: Delofeu 78

Burnley, Heaton, Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor, Hendrick, Cork, Westwood, McNeill, Barnes, Wood
Innbytter: Hart, Gibson, Long, Lowton, Defour, Vokes, Vydra
Gule kort: Mee 62, Bardsley 81

Dommer: Michael Oliver