(mis)fornøyd Dyche

Dyche mener laget hadde mange nok muligheter til til å dra i land seieren etter at deres fire kampers seiersrekke ble brutt. Chris Wood satte ballen i nettet på overtid, men ble feilaktig blåst for offside. Slikt skaper reaksjoner.

Foto: BurnleyFC.com

Begge lag skapte nok sjanser til å dra i land seieren på Vicarage Road, men takket være godt keeperspill og en feil avgjørelse av dommeren, ble det kun poengdeling. Sjefen satt igjen med «hva hvis» etter at deres seiersrekke ble brutt. Det ble derimot ett poeng og en kamp uten baklengs, så de dro ikke tomhendt.

Jeg vil si at folk flest anser det for å være innenfor og det mente jeg på da også. Man kan ofte se på kroppspråket og hvordan de reagerer, det var slik det føltes. Etter å ha sett det i reprise så virker Chris å være innenfor, men vi vet at store avgjørelser er sjeldne for oss. Denne sesongen og tilbake i tid.

Foto: BurnleyFC.com

Det er vel 65 Premier League kamper uten straffe nå og det er statistikk, men jeg vil ikke gråte av den grunn fordi vi var veldig gode i dag. En stor avgjørelse kostet oss mot slutten, men bortsett fra det mener jeg dommerne hadde en god kamp. Fra vårt ståsted var det en sterk prestasjon.

Det er ikke enkelt å spille her og de startet godt, men vi vokste inn i kampen og når det skjedde så så vi oss ikke tilbake. Vi var frempå og det eneste jeg vil sette fingeren på, bortsett fra avgjørelsen, var at vi skapte sjanser, gode sjanser og noen gylne sjanser til å vinne kampen. Der må vi se inn i oss selv fordi avgjørelsene er utenfor vår makt. Vi skapte sjanser i dag og skulle ha satt inn mål.

Foto: BurnleyFC.com

Ashley Barnes skapte den beste sjansen i første omgang når han brente en kjempesjanse fra tre meter og etter sidebytte kunne Dwight McNeill ha scoret fra kort hold. Jeff Hendrick hadde også en kjempemulighet, men da var Ben Fosters hånd i veien.

For meg dreier det seg om prestasjonene. Tre seire på rad i Premier League, en uavgjort og rent bur idag, i tillegg til progressivt spill og skapte sjanser betyr mye. Vi virket aldri å være alt for truet etter Toms tidlige redning og bortsett fra det så hadde han en rolig kamp. Forsvaret foran han hadde en god kamp.

Foto: BurnleyFC.com

Laget hadde ryggrad og hvis alt klaffer så leder det til gode prestasjoner som idag. Det er aldri enkelt og vi har blitt stilt spørsmål ved denne sesongen, men vi begynner å se ut som oss selv igjen og det er gledelig, avsluttet sjefen.

Ben Mee hadde en god dag på jobb og er sikker på at laget beveger seg i riktig retning, på tross av en ripe i lakken mot the Hornets. Mee og hans med-forsvarere la grunnsteinen for hva som kunne ha vært, men laget ble nektet en fjerde seier på rad etter et feilaktig annulert mål.

Woody var innenfor når Dwight skjøt. Noen ganger får man de og andre ganger ikke, men vi er fornøyd med prestasjonen. Spissene var fantastiske, de skapte sjanser og burde kanskje vært litt mer kliniske, men de var gode idag. Vi beveger oss i riktig retning, plukker opp poeng og klatrer oppover tabellen. Det er positivt.

Foto: BurnleyFC.com

Vi har fem kamper uten tap nå og ønsker å fortsette slik. Vi skal møte noen store lag og det er mye selvtillit her. Den er en god følelse og det har vært noen hyggelige uker. Det er vanskelig å spille her, men vi forsvarte oss godt og holdt nullen. Det harde arbeidet og viljen til å spille for klubben, hverandre og fansen har alltid vært der og kommer til å være det. Alt det harde arbeidet vårt vises og det er gledelig.

Men det var et viktig poeng og en kamp uten baklengs. Vi ser fram mot cup-kampen neste helg mot City og United etter det igjen, avsluttet Mee.

Foto: BurnleyFC.com