McNeill forlenger

Unge Dwight McNeill fikk noen korte innhopp mot slutten av forrige og begynnelsen av denne sesongen. Skader på Clarets-vingene tvang manager Dyche til å spille McNeill og siden har ikke 19-åringen sett seg tilbake og storspilt. Nå blir vingen belønnet med en langtidskontrakt.

19-åringen signerte idag en ny fire-års kontakt med the Clarets, kontrakten har en opsjon på ett år. Tilbudet topper det som har vært en fantastisk sesong for den Rochdale-fødte vingen.

Foto: BurnleyFC.com

Mye har skjedd i løpet av kort tid og jeg er glad for å ha skrevet under en ny avtale. Jeg hadde ikke tenkt så langt, men er glad for at det kom så tidlig. Det viktigste var å skrive under slik at jeg kan fokusere på fotballen og nå er det unnagjort og jeg kan fortsette med det jeg gjør.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg mener jeg har gjort det beste av muligheten og forhåpentligvis kan jeg bygge videre på det. Det hadde vært fint å bli værende i laguttaket og virkelig fokusere på sesongen. Jeg mener vi er på rett vei og vi må opprettholde formen. Det er en drøm å spille i Premier League, det er den beste ligaen i verden og man vil alltid spille her, sa Dwight.

Vingen er som nevnt fra Rochdale, som gjør han til en lokal gutt. Sist gang en lokal gutt spilte for the Clarets var Jay Rodriguez.