Dyche hyller oppnåelsen!

Sean Dyche hyllet the Clarets opprykk til Premier League og forteller at oppnåelsen er større denne gang enn for to år siden. Det neste målet er å vinne liga-trofeet. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

De burgunder- og lyseblå sikret plassen i Premier League etter å ha jobbet hardt mot QPR i gårsdagens storkamp på Turf Moor. Manageren innrømmer at den neste utfordringen er å kunne løfte the Championship-pokalen som ble vunnet for 56 år siden.

– Jeg mener det er en større oppnåelse enn forrige gang. Sist gang hadde vi flyt, men denne gangen var det endre forventninger og en annen utfordring, fortalte sjefen. Tilskuerne var litt mer nervøse, så det å dra det i land med en fantastisk stab og en gruppe spillere gjør meg stolt. Vi mistet tre vitkige spillere sist gang og måtte adressere det, hente inn gode erstattere og forme dem til måten vi jobbet på og ta det fremover. 

– Vi jobbet flittig utenfor banen og gjorde jobben på banen som gjør meg veldig fornøyd. Vi klarte å balansere budsjettet og tar man en titt på ligaen så er det store penger som brukes – vi brukte faktisk like mange penger osm det vi hentet inn. Det har vært så mange fine ting ved denne sesongen og mange glemmer at vi har spilt nesten en halv sesong uten å tape og avslutte med opprykk. Jeg er ikke sikker på at det kommer til å gjenta seg. 

– Det er en enorm oppnåelse. Jeg har bygget dette hele sesongen, det har vært etter en design og vi hadde våre opp- og nedturer underveis med skader, men det tar man fortløpende og holder seg sterk og solid. For meg så blir det et par rolige dager nå, men jeg han forsikre alle at det er en varm følelse inne i meg. 

– Vi jakter pokalen nå. Guttene kommer til å nyte øyeblikket og få seg et par glass, men på torsdag er det tilbake på treningsfeltet og vi skal være klare – det har jeg forklart. To år siden kom vi på andre plass, nå har vi muligheten til å vinne trofeen – så vi satser hardt.