Dyche hyller Palace-heltene

The Clarets fikk sin del kritikk etter å ha blitt slått ut av FA cupen i midtuken der åtte spillere ble byttet ut, men ettersom de også ble hvilt til dette oppgjøret, leverte de også en perfekt prestasjon.

Mål av Berg Gudmundsson og Jay Rodriguez innen det var spilt ti minutter ga the Clares et godt utgangspunkt resten av kampen. Matt Lowton sørget for å punktere kampen rett etter sidebytte i et oppgjør der Burnley kontrollerte spillet og leverte en meget solid kamp.

Foto: BurnleyFC.com

Det faktum at vi spilte hjemmefra mot et godt lag, energien, tempo,, det blandede spillet, kvaliteten og noen strålende prestasjoner gjorde at denne kampen var en av de mest komplette vi har levert denne sesongen. Det var en veldig god seier og vi startet bra. Jeg måtte ta noen viktige avgjørelser i midtuken til cup.kampen, men følte også at mange av spillere trengte en hvil.

Jeg fikk noen spørsmål når laget gikk ut på og følte da at vi kunne levere en vinnerkamp, men det gjorde vi ikke, men vi tok det igjen idag. Det er risiko og gevinst selvsagt; når man leverer slik vi gjorde gir det mening og man kan si at det var verdt fordi spillerne så bra ut.

https://i0.wp.com/media-cdn.incrowdsports.com/e8ffeb30-8e23-4a18-8a82-c1706e92e2f3.jpg?w=723&ssl=1
Foto: BurnleyFC.com

En bekymring fant sted mot slutten av kampen når Ben Mee var liggende nede for telling etter en duell med Ayew. Kapteinen ble slått ut bevisstløs og støtteapparatet trengte syv minutter før han ble trillet av banen på båre. Etter kampen ble det bekreftet at alt var i orden med Mee.

Vi har mange kamper og plukket opp flere skader idag, så vi må prøve å gjøre det vi kan for å beskytte spillerne. Vi så etter de fysiske forventingene hos spillerne og de leverte, presset og spilte med ball. Det er slik vi ønsket å spille og det er vanskelig å få det til hele tiden i Premier League på grunn av seriens styrke.

Noen ganger må man kjempe og gjør det man kan for å sikre et resultat og noen ganger – som idag – finner vi det blandede spillet som er effektivt. Det var en veldig god energi i laget, blandet med god kvalitet. Vi fikk en flott start og laget var fullt av energi, fart og spilte med innsats der det trengtes. Legger du til kvaliteten var dette en veldig god prestasjon.

Foto: BurnleyFC.com

Matt Lowton ble den store snakkisen etter en strålende enkeltprestasjon som sørget for hans første mål med Burnley i Premier League. Manager Dyche var full av lovord.

Litt av et mål fra Matt. Han kom inn i garderoben etter kampen og fikk applaus fra guttene, fullt fortjent fordi han har vært i god form den siste tiden. Han fant den rette flyten og pasningsspillet hans var utmerket idag, men den avslutningen var utsøkt.

Foto: BurnleyFC.com

Seieren ble dedikert til Ian Woan sin pappa, Alan Woan som gikk bort i går som følge av Covid-smitte.

Ian mistet faren sin i går på grunn av Covid og komplikasjonene som fulgte. Han var 90 år og hadde et godt liv, men jeg ønsker å nevne Alan fordi han spilte for Crystal Palace så det var en fin ting for Woan-familen siden de har gått gjennom mye, avsluttet Dyche.