Dyche hyller spillerne

Sean Dyche pressekonferanseManger Dyche hyllet sine spillere etter en solid seier over Birmingham City som bekreftet deres beste sesongstart på 12 år. The Clarets valset over City takket være to tidlige mål i hver omgang av Danny Ings og Scott Arfield, før Ings satte inn sitt syvende for sesongen og løftet Lancashire-laget opp til en sterk 4.plass.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings brukte ikke lange stunden å å glede hjemmefansen, mer nøyaktig tre minutter. Det ble enveiskjøring derfra og til tross for flere sjanser som burde ha økt ledelsen, ble det ingen mål før dommeren blåste av annen omgang – da var det Scott Arfield som trengte 17 sekunder på å sette inn sitt første for klubben med en herlig heading, levert av leiesoldat Kightly.

Det var en veldig god dag på jobb, bekreftet sjefen. Vi gjorde generelt mer enn nok til å vinne og burde nok ha vunnet med mer. Jeg mener vi at selv om vi startet veldig bra så brukte de 20-25 minutter på å få et lite grep om kampen – jeg sa til dem i pausen at jeg ikke var fornøyd med guttene fordi de har satt listen høyt for dem selv og jeg mente ikke at de var helt der. I annen omgang derimot så vi ut som et brennende hus og fortsatte å kontrollere omgangen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Danny får rettmessig ros for sin innsats, noe Sam burde få det også fordi han har vært enorm til tider da han gjør mye av det managere, trene og spillere respekterer, men jeg mener også at våre to midtstoppere var utmerkede idag og det har jeg fortalt dem.

– Når flyten ikke var der i første omgang, plantet de bena i bakken og fikk unna den stygge siden av spillet som jeg mener var stort. Det er flere som fortjener skryt og jeg kan fortsette i det uendelige, men hele spillergruppen prestere og det er fortsatt mer i vente – som vi kommer til å kreve fra spillerne. 

– Jeg tror på det positive og det å jobbe i positiv retning. Det er min innstilling og hva jeg tror på. Selvsagt så garanterer det ikke et resultat, men det garanterer en plattform som trengs for å få de resultatene. Det er hva vi gjør og hver gang vi vi går gjennom tunnelen, ser vi et sultent lag og jeg tror fansen begynner å like det vi gjør der laget viser gode tegn på utvikling og måtte det fortsette lenge, avsluttet Dyche.