Ings hyller Vokes

Danny Ings pressekonferanseDanny Ings hyller sin spisskollega Sam Vokes i det Burnley-duoen ser mot nok et stort oppgjør, nemlig Leeds. Spissene har ti mål til sammen, hvor Ings står med syv av dem på de siste ni kampene. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Den tidligere Bournemouth-spilleren har vært i form denne sesongen og har uten tvil fylt skoene etter Austin som forlot Turf Moor i sommer, men lille, store Ings vet bedre enn å ta æren for målene. Danny roser sin spisskollega Sam Vokes og ser fram til oppgjøret i helgen på Elland Road.

– Jeg kan ikke rose Sam høyt nok, sa Ings. Han er fantastisk å spille med og vi har et godt samarbeid, han er helt enorm å ha med å gjøre og plager forsvarere, men har en god med bena også.

– Som han viste her forleden når han spilte meg fri foran mål. Oppspillpunktene pleier ikke å få så mye oppmerksomhet, men Sam begynner å bøtte inn målene i tillegg til hans gode spill og han gjør seg helt klart synlig der ute.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er kanskje litt vanskeligere for oss to siden vi ikke har den dybden som i andre områder, men hvis vi klarer å holde Sam og meg skadefri, hvem vet hvor det kan ta oss? Det er en god følelse rundt klubben.

– Man kan studere litt nærmere og se hvordan klubbene som har mer penger også har større spillergrupper, men for meg handler det ikke om det som vi viser på banen for øyeblikket. 

– Vi får resultater og det handler om oss og hva vi føler vi kan oppnå. Jeg mener vi har nok kvalitet i laget til å konkurrere med hvem som helst i ligaen og lørdag er nok en stor kamp fordi Leeds kommer helt klart til å være et av de vanskeligste stedene å dra. Med den formen vi er i så har vi ingenting å frykte ved å dra dit og prestere – og jeg er sikker på at vi kan vinne. 

– Tirsdag var helt klar blant en av de beste kveldene for meg og jeg må innrømme at jeg var skuffet mot slutten. Jeg trodde det var min sjanse til å få min første hat-trick, men slik ble det ikke. Det har ikke vært noen tøff start; jeg har opprettholdt formen fra sesongoppkjøringen, ting går veldig bra og jeg tror det er mye mer å gi. Dette er min første sesong der jeg spiller som ren spiss og er sikker på at jeg kan yte mer, avsluttet Danny Ings.