Dyche hyller Steven Reid

Sean Dyche pressekonferanseManager Sean Dyche hyller Steven Reid som en fantastisk proffe i forkant av sesongens siste kamp, mot Aston Villa. Dyche bekrefter også at Michael Duff mest sannsynlig vil bli værende på Turf Moor enda en sesong.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Steven Reid har bestemt at etter 17 år i bransjen – 12 av dem i Premier League – og i en alder av 34, så er det på tide å gi seg. Reid, en tidligere lagkamerat av Sean Dyche roses høyt av Burnley-manageren og røper at veteranen vil få en slags rolle i helgens oppgjør på Villa Park.

– Reidy har vært en fantastisk tjener for flere klubber i løpet av årene og han er en jeg personlig klassifiserer som en god venn, samt en utmerket proff. Han har gjort nøyaktig det jeg hentet han hit for.

– Han visste at det kom til å bli minimalt med spilletid sammenlignet med tidligere sesonger, men jeg ville ha han med i gruppen for å vise den ekte profesjonaliteten han innehar og det har han gjort i løpet av sesongen, skrøt Dyche.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Mens Steven Reid velger å sette fotballskoene på hyllen, så ønsker veteranen Michael Duff å fortsette Burnley-eventyret.

– Vi kommer til å snakke med Michael i sommer og han har gjort det klart at han ønsker å fortsette å spille. Vi snakket om hvor han følte han var og han har gjort det utrolig godt denne sesongen, han kommer til å være en pågående del av det vi ønsker å få i land, avsluttet Dyche.