Neste: Aston Villa

Aston VillaVilla ParkBurnley møter Aston Villa i Premier League-sesongens siste kamp hvor ingen av lagene har noe å spille om foruten ære. Sean Dyche lovet at the Clarets skal gi alt, mens Tim Sherwood ikke har planer om å hvile noen førstelagsspillere i forkant av cup-finalen neste helg.

Kieran Richardson er tvilsom, mens Andre Green, Callum Robinson og Lewis Kinsella kan alle få tillit fra start. Burnley på sin side må fortsatt klare seg uten Dean Marney og Kevin Long. Steven Reid som skal legge opp etter denne sesongen vil høyst sannsynlig bli involvert, kampen er også et forventet siste gjensyn med toppscorer Danny Ings.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley har scoret mål i samtlige av deres siste ti møter der begge har vært i den øverst divisjonen. Hjemmelaget fra Birmingham jager sin tredje strake hjemmeseier, noe de ikke har opplevd på neste åtte år – sist gang var fire strake i august/oktober 2007. Samtlige av Villas hjemmeseire denne sesongen har kommet med ett-måls margin.

Birmingham-laget har ikke den hjemmeformen og kan vise til 20 seire av 75 mulige på eget gress de siste fire sesongene. Formen til Tim Sherwoods mannskap har ikke vært den aller beste til tross for at PL-plassen ble berget; 31 mål denne sesongen er det laveste noensinne (36 mål i 69/70-sesongen står fortsatt). Christian Benteke har nettet 11 mål på de siste ti kampene og det ut av imponerende 14 forsøk og skulle han få spille mot Burnley blir det hans 100.kamp for the Villians.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets på sin side er ubeseiret på to kamper og har holdt nullen i begge oppgjørene, første gang siden i sesongstarten. Danny Ings står får deres eneste mål på åtte kamper og det kom mot Hull 9.mai. Burnley har kun 27 mål denne sesongen og har gått av banen målløse i 18 av 37 kamper – som er ligaens svakeste.

Statistikk til side, Burnley har ikke noe å tape – det har heller ikke Villa.

Kampen spilles på Villa Park søndag 24.mai kl 16:00