Heaton: – Vil bli i Burnley!

Tom Heaton pressekonferanse

Clarets-keeper Heaton satser på å avslutte sesongen på best mulig vis og ser fram til å begi seg på the Championship neste sesong. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

29-åringen fikk en veldig positiv overraskelse fra Roy Hogdson igår når han ble innkalt til det engelske landslaget. Tom gleder seg til å møte sine nye lagkamerater, men understreker at det fortsatt er oppgaver å utføre i hjemlige trakter. Heaton avviste også at han vil være på vei bort fra Turf Moor som følge av innkallingen og planlegger å bli værende i Lancashire og Burnley FC.

– Det første for meg blir søndag der vi ønsker å avslutte så sterkt som mulig mot Aston Villa, vi vet at de er et godt lag og kommer til å gå hardt ut, sa Heaton. Derfra er det en spennende mulighet med England, så er de tilbake hit hvor jeg ønsker å være og begi seg på en seriøs tittelutfordring neste sesong. Derfra fortsetter reisen for meg med å trene hardt og forsøke å bli bedre. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har vært heldig med å ha jobbet med Joe Hart tidligere, med U21-laget. Han var i City når jeg var i United og vi har spilt mot hverandre et par ganger. For å være ærlig så tror jeg han bærer fakkelen for keepere rundt om i verden og han presterte en utmerket redning mot Swansea ikke lenge siden. 

– Han har vært fantastisk over flere år og jeg kan ikke rose han nok. Jeg ser fram til å gjenforenes med han siden han setter standarden og det er målet mitt. Rob Green har også hatt en utrolig sesong på QPR og når vi spilte mot dem på Loftus Road presterte han en av de beste redningene jeg har sett med egne øyne etter forsøk fra George Boyd. 

– Det første steget til å komme seg på laget er å vise hva jeg er god for, men det er ingen forventninger i form av umiddelbar spilletid fordi det konkurransen er tøff, avsluttet Heaton.