Dyche: – Ikke fornøyd

Manageren forteller at spillerne presterte under det som er kravet etter at the Clarets ga fra seg en to-måls ledelse og endte med å tape kampen 2-3 mot Crystal Palace.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sjefen var lang fra fornøyd etter å ha sett laget gå på en skrell og innrømmer at dette var en av to kamper der the Clarets ikke levde opp til forventningene.

– Det var en merkelig kamp fordi vi ledet 2-0 og jeg må være ærlig å si at vi ikke spilte så bra, jeg var overhodet ikke overbevist om at kamper var avgjort, sa Dyche. Det var simple mål vi slapp inn etter vår standard, spesielt det andre og like etter start. Det er ikke oss, men de ga dem en livsgnist og det var et mageslag til slutt.

– Vi er stolte over måten vi spiller og organiseringen og alt det jeg har snakket om tidligere, men i dag leverte de rett og slett ikke. Det må være en balanse ved å prøve å vinne kamper og ikke være naive nok til å tro vi kan komme unna med det. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er uvanlig for denne gruppen og vi må se på helheten i løpet av en sesong og dette var en påminnelse. Jeg minnet spillerne om etter kampen av vi ikke har råd til å avvike fra vårt prestasjonsnivå, ikke med 1%, ikke på dette nivået. På dette nivået må vi yte vårt beste hele tiden og det gjorde vi ikke idag.

– De er en klubb som er klokere av å være i Premier League og de spilte tøft idag, noe som var tøft for spillerne våre. Det var mange fellinger og mye der de brøt spillet vårt, alt det hender i Premier Leage, men til syvende og sist er det oss det gjelder og vi presterte ikke slik vi pleier å gjøre. Vi lever og lærer og må se fremover og jeg er sikker på at vi kommer til å heve oss etter dette, avsluttet sjefen.