Tom Anderson forlenger

Clarets-forsvarer Tom Anderson forlenger med Turf Moor klubben etter å ha skrevet under en kontraktforlengelse på to-og et halvt år.

Tom Anderson profilAnderson har vært i klubben siden åtte-årsalderen og skrev under sin første proffkontrakt i 2012, året ungdommene gikk helt til semifinalen i FA Youth cup. 21-åringen har tilbrakt tid med andre klubber på lån, blant annet Barrow, Lincoln og Carlisle.

– Dette betyr alt for meg, jeg har vært på ett-årige kontrakter de siste årene og det betyr utrolig mye å bli bundet i flere år nå, sa en rørt Tom. En blir alltid bekymret når kontrakten nærmer seg slutten og en vet at man må jobbe hardt for å imponere, noe jeg har gjort og heldigvis ble jeg belønnet.

– Jeg har lært utrolig mye av låneoppholdene og min første kamp for Lincoln var foran 2.000 fans i non-League, noen få måneder senere var min første kamp for Carlisle mot Portsmouth foran 15.000 fans, så det bidrar til å lære om spillet og hvordan man håndterer omstendighetene. 

– Jeg måtte jobbe og fortsatte med det jeg gjorde best, jeg er ikke lenger noen tenåring. Jeg er 21 år nå og må fortsatt gjøre mitt beste og gjøre så godt jeg kan for å komme meg inn på førstelaget som har vært min drøm helt siden jeg kom hit som åtteåring, avsluttet Anderson.

no → en
wrote