Dyche innvier Oak Furniture Land som sponsor

Oak Furniture logo BurnleyManager Dyche presenterte idag klubbens nye drakt med Oak Furniture Land som hovedsponsor sammen med Burnley-fan og gründer av Oak Furniture Land, Jason Bannister

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener det er en bra drakt som kommer til å se bra ut på og utenforbanen, som alltid er en vinner. Fansen ønsker noe de kan bruke til olabuksa og vi må bære den på banen, jeg liker designen. Jeg takker også Oak Furniture Land for deres sponsoravtale og de har støttet klubben så langt jeg kan huske, jeg tror også at drakten blir godt tatt imot. Jeg liker alltid drakter som vinner meninger, så dersom den ser bra ut og vi vinner så er det «happy days», sa Dyche.

– Jeg elsker trøya og det er et stolt øyeblikk for meg å ha navnet mitt på fronten, jeg kunne ikke vært stoltere. Jeg begynte å se Burnley på 70-tallet som en syv-åtte åring og har hatt både hjemme- og bortetrøya siden, så muligheten til å være sponsor for klubben min er utrolig. 

– Forretnings-veksten har gitt meg muligheten til å nå dette nivået og når jeg åpnet butikkene, hadde jeg alltid i tankene å ha en i Burnley. Det har gått bra og det har gitt oss en god mulighet til å maksimere sponsoravtalen, la Bannister til.