Dyche om Trippier og Shackell

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche bekrefter at det er noe i ryktene rundt Kieran Trippier og at spilleren er involvert i en «aktiv overgang» som kan sende høyrebacken til London og Tottenham.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det har vært heftige spekulasjoner rundt spillerens fremtid etter at Trippier imponerte i Premier League og manager Dyche bekrefter at det skjer ting i kulissene.

Jeg mener at alt det Kieran har stått for har vært riktig for klubben, sa Dyche. Måten han spiller på, oppfører seg og måten han er som person. Ett år siden kunne han ha flyttet på seg, men han holdt seg til Burnley FC i Premier League-sesongen og det må vi ære med litt fleksibilitet. 

– Tiden har kommet der han ønsker å flytte på seg til en større klubb og selv om noen avtale ikke er i boks, så er den aktiv og dersom den går gjennom tror jeg alle i Burnley FC vil ønske han lykke til. Det har vært en glede å jobbe med han og går det gjennom vil jeg ønske kan lykke til. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Når det kommer til Jason Shackell er det ingenting som ligger på bordet. Foruten de to vi har nevnt, Ingsy og Kieran, så har vi gode kontraktsforhold med spillerne og vi ser fram til å ta ting som de kommer. 

– Det er mye jobb som skjer i kulissene og vi er aktive på markedet. Det er fortsatt mye som må falle på plass for at vi drar i land noe som helst, men vi er i en sterkere posisjon enn det vi har vært de to- og et halvt årene jeg har vært her. 

– Det er par ting som blir varmere og ser man på markedet så er det relativt rolig, foruten de store avtalene. Alle venter til støvet har lagt seg og hva slags situasjoner som dukker opp og det er potensielle ledelses-endringer som kan gjøre ting annerledes. 

Vær forsikret at vi gjør jobben vår flittig og vi håpe rå få fortgang i ting når vi ser at det er det rette å gjøre, avsluttet manageren.