Dyche: – Kan kun tenke på oss

Sean Dyche pressekonferanseBurnley sikret seg et poeng i siste liten mot Watford etter en sen utligning av Scott Arfield etter at Troy Deeney sendte hjemmelaget i føringen tidlig i kampen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Arfield ble nok en gang redningsmannen for de lilla- og lyseblå med et flott skudd som havnet i nederste hjørne og sikret dermed et meget viktig poeng i kampen om direkte opprykk. I det dommeren blåste av kampen kunne man også fryde seg over tidligere manager Eddie Howe og hans AFC Bournemouth som seiret over QPR som dermed fikk tre poeng opp til the Clarets.

– Spillerne er mennesker og de var klare over utfordringene de sto overfor, vi mangler noen spillere som har spilt en stor rolle i det vi har oppnådd så langt, men jeg mener mentaliteten deres var utmerket nok en gang. Vi gikk under etter at ballen forandret retning, men var generelt i god stemning og brukte ballen godt. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi fant det vanskelig å bryte ned et veldig resolutt lag som har vunnet fire og spilt uavgjort en gang på de siste siste seks kampene her, de er også et annet lag enn de de var ifjor. Ifjor var det mye fritt-flytende angrepsspill og nå er det mer om å forsvare seg.

– Vi måtte være modige og jeg føler vi prøvde å sondere og bevege ballen og føler vi fortjente minst ett poeng. Det er vanligvis et øyeblikk kvalitet som er den avgjørende faktoren og jeg er glad med vårt, når det trengs mest. 

– Vi kan kun tenke på oss og eget lag, men det er rettferdig å si at når andre har dårlige resultater, så hjelper det selvfølgelig. Det er viktig at vi holder fokus, det er fortsatt mye jobb igjen, men det er gode nyheter like rundt hjørnet fordi vi har spillere som er på raden av tilbakekomst – som kun kan hjelpe, sa Dyche.