Arfield takker fansen

Scott Arfield pressekonferanseMålscorer Arfield ga Burnley et viktig poeng i toppkampen, noe som ble synlig når de tilreisende slapp jubelen løs i kampens sluttminutter. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Skotten satte inn utligningsmålet fire minutter før fulltid og sikret dermed et viktig poeng på Vicarage Road. Målscoreren var raskt ute med å synliggjøre viktigheten av målet som Chris Baird la opp til.

– Jeg vil ikke si at vi spilte på vårt beste og i annen omgang var vi under mål, men det viser karakteren vi har laget. Vi fortsatte til fløyta gikk og fikk et verdifullt poeng, det var litt spesielt å få målet og høre fansen synge – det får en til å innse hvor viktig målet var. 

– Fansen har vært en annen klasse hjemme og enda bedre borte, det er drivkraften og de har vist seg å være uunnværlige i det vi prøver å gjøre i klubben. Man hører dem synge til sluttminuttene og man vet at de har reist langt og hvor mye det betyr for dem.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– I forkant av målet, så var alt pasningen; Bairdy snappet den opp og leverte til meg hvor jeg med en fin touch fintet forsvareren og satte ballen i nederste hjørne. 

– Jeg kommer til å ta en titt på tabellen, men mentaliteten vår forblir nøyaktig samme som den har vært siden Bolton-kampen (åpningskampen) og slik blir det til den siste. Vi tar en kamp av gangen og neste er Barnley, vi vet at de sliter, men har sikret seg poeng de siste tre eller fire ukene, så det kommer til å bli tøft. Det er tilgjengelig poeng uavhengig av motstanderens posisjon og det blir opp til oss å hente dem hjem, avsluttet Arfield.