Trio klar til kamp

Clarets-sjefen ser fram til å kunne ønske nøkkelspillere tilbake til lagoppstillingen i forkant av Championship-oppgjøret mot Barnsley idag. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Trioen Dean Marney, Kieran Trippier og Danny Ings er alle klare til kamp og Burnley-sjefen er fornøyd med utviklingen de har vist den siste tiden.

Trippier har kommet seg gjennom de par siste dagene på trening og ser pigg ut. Danny Ings er tilbake på gresset, noe han har vært de siste fire, seks dagene, ser veldig skarp ut og er klar til kamp. Dean Marney er selvfølgelig tilbake etter å ha sonet ferdig karantene. Det er en vitkig tid for oss å ha spillere tilbake.

Vi kommer til å sjekke dem igjen fordi de har bokstavelig talt trent nylig og jeg er ærlig når jeg sier at vi må se hvordan det ligger an, men det er ingen bekymringer fra deres ståsted og som jeg har antydet tidligere så er det vår oppgave å roe dem ned litt og det måtte vi gjøre på lørdag. Vi følge det ville være litt for raskt og tre, fire dager med trening kan utgjøre stor forskjell.

Jeg mener vi har hatt våre utfordringer i det siste og spesielt de siste ukene med spillere ute til forskjellige tider, men vi har kommet igjennom det, vist fantasisk lagmentalitet og tro. Det er rettferdig å si at man ønsker å ha spillerne samlet og de er på vei tilbake så vi ser fram til det, vi ønsker å forsikre oss at de opprettholder et godt nivå slik vi har gjort gjennom sesongen hvor vi har fått belønning deretter, avsluttet sjefen.