Dyche: – Klare til kamp

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche forventer nok et vanskelig utfordring når Leeds United kommer til Turf Moor i ettermiddag.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Oppgjøret blir deres tredje på seks dager og målet er som alltid tre nye poeng. Motstanderen har gått på to reale smeller der det har blitt hele ni baklengsmål mot Reading og Bolton med fall til en 15.plass som følge. Nettopp det er grunnen til at sjefen anser United-laget som en større trussel enn det mange forventer.

– De kan være om et skadet dyr, man kan ikke definere det, sa Dyche kryptisk og utdyper på følgende vis; De har hatt noen likegyldige resultater de ikke har vært glade for og jeg har sett begge kampene, men de har mer å tilby. Jeg kjenner laget deres, manageren og trener Nigel Gibbs – som er alle gode folk som jobber veldig hardt.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– De er Leeds United og ser man på troppen deres, så har de en god stall. Som alltid så tar vi ikke noe for gitt. Vi må være på tå hev og helt klart prestere på vårt beste – vi har gjort det klart at vi er klare til å gi alt hver uke og det kommer vi til å være når fløyta blåses.

– Det er av viktig betydning for stedet (ubeseiret Turf Moor). Jeg tror det kommer til å være enda flere hjemmefans og det er kun bra for klubben, både på og utenfor banen. Det er viktig og jeg har sagt det flere ganger at klubben er her for lokalområdet og lokalområdet for klubben, det er tankegangen her og jeg har lært ikke bare verdien av, men også blitt vant med omsorgen og oppmerksomheten av begge deler siden jeg ankom. 

Vi verdsetter det og ønsker at folk kommer, vi ønsker at de skal lage mye støy og støtte laget. Det er veldig viktig at de støtter oss slik de har gjort, avsluttet manageren.