Dyche klargjør troppene til the Rams

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– De er helt klart et lag som anses som et potensielt opprykkslag, i lag med oss og flere andre. Hvem enn du møter, så spiller du om tre poeng og til syvende og sist er det irrelevant hvem du spiller mot. Seier og tre poeng er det viktigste, noe som også er gruppens fokus.

– Derby er en stor klubb og de begynner å formes til et lag etter å ha brukt mye penger på det, men vi har stor tro på det vi gjør. Vi har alltid hatt det og tenker ikke så mye på motstanderen. 

– Jeg veldig fornøyd med spillerne, vi har funnet forskjellige måter å vinne kamper på og det viktig på ethvert nivå i fotball, men først og fremst i the Championship. Vi er ikke et avsluttet kapittel, laget presterer bra og jeg mener det er mange tegn på hvordan vi ønsker å spille etter MK Dons-kampen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg vil ikke være for pirkete siden vi fortsatt formes som et samlet lag og det tar tid, men det har helt klart fått fortgang siden vi har fått fire seire. Spillerne må ta ansvar og det gjør de, det er en god følelse innad at vi kan fortsette å forbedres og samtidig er det en etablert tankegang på det vi har gjort i de fire viktige seirene. 

– Det er igjen snakk om krav. Jeg har snakket med spillerne og sagt at fire kamper på rad ikke gir deg rett til noe, men det gir en god mental og fysisk styrke, samt en god følelse i laget. Spesielt her om dagen, fordi vi skapte mange målsjanser og det trenger vi både hjemme og borte. 

– Mange av spillerne våre har akkurat kommet ut av Premier League der de spilte mot noen store klubber og det er en viktig erfaring for oss og en vi kommer til å bruke fornuftig. Bestrebelsen, viljen, kravene og alt det jeg ber om vises. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Tidligere Burnley-kaptein Jason Shackell byttet klubb i sommer og gikk til den kommende utfordreren, Derby. Manageren mener at takket være den overgangen, har Michael Keane funnet god-formen og viser seg som en verdig erstatter.

– Han (Shackell) var en fantastisk tjener for meg og for klubben før min tid og det skal bli godt å se han, men Michael Keane gjør det utrolig og han har erfaringen til Michael Duff med seg og nyter det. Jeg tror at samarbeidet mellom dem har blitt veldig bra og de har funnet formen, avsluttet manageren.