Jones om Derby-kampen

David Jones pressekonferanseBurnley møter storsatsende Derby County førstekommende mandag og midtbanespiller David Jones håper at the Clarets kan lage en ripe i lakken for the Rams på deres eget iPro Stadium.

 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

De burgunder- og lyseblå har nå fire strake bortekamper på rad etter at MK Dons ble feid til side i midtuken og etterhvert som the Clarets spiller med mer samhold ser midtbanespilleren fram til storkampen. Begge lag er tross alt ansett som opprykkskandidater denne sesongen.

– Jeg føler at etterhvert som sesongen går så har vi vokst i prestasjonene båre og begynner å finne litt momentum, sa Jones. Å vinne fire kamper på rad i enhver liga er ikke lett og vi ser fram til fortsette den gode formen vår, vi er et vanskelig lag å spille mot. Vi har erfaringen selv om vi ikke er i toppform og kan fortsatt få resultatene vi trenger. 

– Vi vet at det er en tøff kamp, men håper vi kan fortsette å bygge på det vi har gjort så lang, vi ønsker å spille mot de store lagene og erfarte det forrige sesong i Premier League. Derby pleier vanligvis å hente fullt hus og de er et lag som kjemper om opprykk. 

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

– De har brukt mye penger og har spillere, men det blir en prøvelse vi ser fram til. Vi frykter ikke å reise tid (iPro) og reiser dit med målet om å gi alt som vi alltid gjør, skal fortsette med vårt grunnarbeid, prøve å spille med frihet og se hvor det tar oss. 

– Alle i denne ligaen er tøffe utfordrere og ingen kan tas lett på, men ser vi på oss selv og vår egen prestasjon så er vi et lag som spilte mot topplagene i Premier League forrige sesong. Sørget vi for å passe våre egne saker så vil resultatene komme. 

– Jeg begynner å vokse inn i sesongen og blir stadig i bedre form, noe jeg håper å kunne fortsette å bygge på med prestasjonene og et par målgivende eller mål til. Har man spillere i laget som konkurrerer for alle plassene så tror jeg det hever nivået på treningene og kampene. 

– Det er naturlig med konkurranse fordi man ønsker å beholde plassen og måten det gjøres på er å øke nivået på ens egne prestasjoner, avsluttet Jones.