Dyche langer ut mot Robson-Kanu

sean dyche pressekonferanseEtter kveldens poengdeling på Madejski stadium kritiserte manager Dyche motspiller Hal Robson-Kanus oppførsel som uakseptabel.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Robson-Kanu kom unna med et lussent gult kort for usportslig oppførsel etter å ha blant annet prøvd å ødelegge straffemerket i forkant av Andre Grays straffe, som spissen uheldigvis brente.

Keeper Ali Al-Habsi fortjente også en reaksjon av dommeren etter å ha klippet ned spissen like før og innså tabben sin, siden han også ruslet retning garderoben etter hendelsen. Dommeren derimot valgte å kalle sisteskansen tilbake.

– Jeg har bare sett straffehendelsen live og det så ut som en straffe fra mitt ståsted, poengterte Dyche. Det som skjedde etter det kan noen ganger hende i kampens hete, men spilleren deres (Robson-Kanu) sparket opp straffemerket. Det er noe jeg aldri har sett i fotball tidligere og håper å ikke se det flere ganger.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg ville helt klart ikke ønsket at spillerne mine oppførte seg slik, det er rett og slett ikke akseptabelt. Dyttingen var for mye for meg og jeg vet ikke hva deres synspunkt ville vært, men dersom jeg så noen av mine spillere gjøre det så ville sørget for å fortelle at det ikke er slik vi spiller. 

– Jeg er nesten sikker på at keeperen går av streken før Andre skyter og det er en annen detalj, men uheldigvis var det tellende fordi han minket avstanden og reddet forsøket. Andres bevegelser i forkant av den første sjansen var herlige og hadde han sendt ballen hvor som helst andre steder, hadde det blitt mål. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Den andre sjansen så tror jeg Paul McShane fikk en fot på ballen like før og dermed fikk ballen en spinn og endte like utenfor. Vi skapte tre eller fire veldig gode sjanser og holdt dem i tøylene hele tiden og hindret sjansene deres. De har kun tapt tre ganger på eget gress og er dermed ingen enkel utfordrer, men gressmatten bidro ikke akkurat.

– Det var noe av det verste jeg har vært borti og jeg må gjøre det klart at det gjelder for begge lag, men det gjaldt også vår egen prestasjon. Som nok en gang var herlig støttet av tilreisende fans og hadde vi kommet unna med en seier tror jeg alle ville ansett det som rettferdig. Vi fikk det ikke til, men det var mange positive ting ved spillet vårt idag og vi klarte å komme ut av det med ett poeng og nok en kamp uten baklengs, avsluttet Dyche.