Poengdeling på Madejski

readingBurnley logo stor(Reading 0-0 Burnley): Det var en jevn kamp på en vanskelig bane hvor Burnley skapte de to største mulighetene og brant en straffe. Hendelsene i forkant av straffesituasjonen var helt klart kontroversielle og hjemmelaget burde ha vært redusert til ni mann, men dommeren fant det godt nok å gi et feigt gult kort.

Burnley sendte ut et uendret lag mot Reading på Madejski Stadium og gjestene var tidlig ute med å skape kampens første sjanse når Arfield etter tre minutter fant Boyd, som serverte en godt plasserte Andre gray, men spissen sendte kula over buret fra kort hold.

Omgangen var preget av to lag som begge prøvde å finne nettet til hverandres keepere, men det var ingen kjempesjanser av noen av lagene, kampens kjerne var på midtbanen der Barton var involvert i mye av det som skjedde på midten, mens Boyd og Arfield gjorde mye av det offensive arbeidet på kanten. Lowton og Ward kom til noen fine innlegg også, men verken Vokes eller Gray klarte å sette kula i mål. Dermed ble det målløst til pause.

Etter sidebytte fortsatte det jevnt for begge lag, mens omgangens første store sjanse kom noen en gang av Andre Gray; Matt Lowton leverte en praktfullt innlegg i feltet som Sam Vokes som nesten fikk hodet på, noe Gray gjorde like bak. David Jones sendte et flott frispark i det 56.minutt som traff stolpen og sendte kula ut, kjempesjanse til the Clarets.

Minuttet senere fant en spesiell situasjon sted, i det 57.minutt var keeper Al-Habsi syndebukken når han klippet ned Gray i feltet og straffe i 57.minutt, keeperen burde nok ha fått direkte rødt kort. Robson-Kanu gjorde noe usportslig i feltet etter situasjonen ved å prøve å sparke i hjel straffemerket med hælen og ble tildelt gult kort.

Gray sendte ballen til venstre og det samme gjorde Al-Habsi. Jones leverte ballen i feltet to ganger og begge gangene ble forsøket avverget av Reading. Utrolig nok sto det fortsatt målløst på Madejski Stadium. Selv om gjestene hadde de beste sjansene var det en vrien gressmatte som la opp til en poengdeling på Madejski Stadium. i sluttminuttene og de fem tilleggsminuttene skjedde det nesten mer enn i løpet av omgangen og Burnley hadde grunn til å være skuffet i det dommeren blåste av omgangen.

BURNLEY: Heaton, Lowton, Mee, Keane, Ward, Arfield, Barton, Jones, Boyd, Vokes, Gray (Hennings 86).
Innbyttere: Robinson, Kightly, Taylor, Ulvestad, Tarkowski, Darikwa
Gule kort: Barton 67

READING: Al-Habsi, Gunter, McShane, Norwood, Hector, Robson-Kanu, Obita, Piazon, Quinn, Kermorgant, Cooper.
Innbyttere: Bond, Evans, Rakels. McCleary, Ferdinand, John, Barrett.
Gule kort: Robson-Kanu 58, Obita 70

Dommer: J Adcock
Tilskuere: 16,773 (1,428)