Neste: Reading

readingMadejski StadiumBurnley reiser til Madejski Stadium og er revansjelystne etter lagenes siste møte. Reading har gjort det overkommelig i serien og ligger midt på tabellen, mens Burnley ligger i øvre sjiktet og har funnet tilbake til formen.

Både Reading-spiss Matej Vydra og midtbanespiller Danny Williams er tvilsome på grunn av hamstring-skader, mens Aaron Tshibola er ute etter en hamstring-operasjon. Vydras skade baner vei for den latviske spissen Deniss Rakels.

The Clarets på sin side må nok en gang klare seg uten Dean Marney, mens James Tarkowski fortsatt har til gode å debutere for førstelaget. Midtstopperen skal riktignok få en tøff jobb å bryte inn på førstelaget nå som Keane og Mee gjøren såpass god jobb.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Reading har hatt en grei formkurve mot Burnley og kan vise til 8-0-7 på de 15 siste hjemmekampene. Midtbanespiller George Boyd er Burnleys Reading-dödar med fire mål på fire kamper mot the Royals, men det kommende hjemmelaget har en meget farlig mann i Oliver Norwood – spilleren har alene skapt 72 sjanser.

Burnleys målmaskin Andre Gray er ligaens toppscorer med 18 mål og topper det hele med å være den farligste spilleren med sine seks målgivende. The Royals har funnet nettet åtte ganger på deres siste 13 kamper og står med 2-3-8 på nevnte oppgjør. Sean Dyche er en lojal mann og har brukt kun 22 forskjellige spillere i laguttaket denne sesongen, noe som er ligaens laveste.

Kampen spilles på Madejski Stadium, lørdag 13.februar kl 16:00