Vokes: – Verdige vinnere

Sam Vokes pressekonferanseEtter helgens 1-0-seier over serielederne Hull City føler målscorer Sam Vokes at the Clarets var verdige vinnere etter en dominerende prestasjon.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vokes satte inn kampens eneste mål på Turf Moor rundt kvarteret før full tid etter at Joey Bartons forsøk på Allan McGregor spratt til Sam, som ikke gjorde noen feil foran mål og sendte hjemmepublikum i ekstase. Seieren endret lite på tabellen, men det er kun ett poeng som skiller the Clarets og Hull/Middlesbrough som sitter på plassene over.

– Det var en stor seier for alle, det har vært en tøff uke og vi la ned to gode prestasjoner og toppet det hele med en seier idag, sa Vokes. Jeg mener vi dominerte kampen, de hadde en ti minutters periode i annen omgang, men jeg vil ikke si at de truet oss for mye. Vi fikk en sjanse og utnyttet den.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det startet med Skotty på venstre som la inn ballen til Joey som hadde et herlig skudd på mål og jeg klarte å være på rett plass for returen. Heats (Heaton) nevnte under oppvarmingen at forholdene kunne være vanskelige, det viste seg å være sant og vi fikk belønning for det.Når ballen spretter fra keeperen er det der man vil at spissene skal være og det var en herlig måte å få målet på. 

– Det har vært en herlig uke og vi må holde dette gående og ta det med inn i kampene som kommer. Vi har vist igjen at vi har det som trengs for å slå hvem som helst i denne ligaen, men kan bare påvirke det vi selv gjør. Vi hadde tre store etter hverandre i løpet av en uke og nå forbereder vi oss for enda en tøff bortekamp mot Reading, avsluttet spissen.