Sjefen: – En stor prestasjon

 

 

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche hyllet the Clarets’ store prestasjon etter at de beseiret serielederne Hull City på Turf Moor og tok tre viktige poeng i kampen om toppen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sam Vokes’ mål i det 74.minutt var det som måtte til for å avgjøre en tett og jevn kamp mellom to kamphaner og det fine ved det var at the Clarets opprettholdt sin sterke form som viser at de ikke har tapt i ligaen dette kalenderåret, mens de satte en stopper for Hulls form.

– Jeg var veldig glad av mange grunner idag; det er et stort resultat, men også en veldig god prestasjon, forklarte sjefen. Mye har blitt sagt i oppbyggingen av kampen og hvem som burde vinne, men når sesongen er over så bryr ikke tabellen seg over hvem du beseiret eller ikke.

– Det er snakk om hvor mange poeng du klarer å sikre, men det er selvsagt riktig å si at det er kamper som er viktige å vinne og vi har hatt et par av dem nå. Vi slo Derby her og spilte uavgjort mot Sheffield Wednesday som var et viktig poeng og nå vant vi igjen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg nevnte en stund siden at vi hadde en opp- og ned periode der vi spilte fire av seks lag fra toppen på deres gress og nå måtte de alle komme på besøk til Turf Moor. Jeg mener vi håndterer det bra her og det vistes igjen.

– Energien og viljen i laget er utmerket og når man vinner kamper mot de lagene som er i smørøyet og rundt, så gir det litt ekstra, men som jeg sier så må man fortsatt hente poengene på tabellen uavhengig av hvem de er fra og det er det større bildet. 

– Det var en tett kamp, vi var sterke i første omgang og jeg mener vi kontrollerte kampen på riktig vis og kunne ha fått noe ut av det basert på sjansene vi skapte, så all ære til dem. De er et godt lag og i det første 20 minuttene av annen omgang var de det bedre laget og hadde en gyllen sjanse som de ikke utnyttet. 

– Vi holdt med, som vi pleier å gjøre, scoret et veldig bra mål og avsluttet kampen. Før det forsvarte vi resolutt, fikk menn på ballen og det var nok av vilje og bestrebelse til å blokkere, takle og gjøre alt det stygge i en kamp. Vi gjorde det som måtte gjøres, avsluttet manager Dyche.